Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kísérelnétek meg öngyilkoss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kísérelnétek meg öngyilkosságot, ha elhagyna a párotok és nem lenne utána senkitek? 22/L

Figyelt kérdés
Ebben a helyzetben vagyok, nagyon szeretem a párom, de ő már nem szeret igazán, mással vágyik szexkapcsolatra, én meg úgy érzem bele rokkanok lelkileg, nincsenek barátaim, mert az élet valahogy így jött össze, rokonok sem, a családom sokszor leszar...
2015. jún. 23. 09:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Természetesen köszönöm, csak nem akartam mindegyik után ezt írni... Jól esnek a válaszok.
2015. jún. 23. 09:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne legyél buta. Fiatal vagy, előtted az élet. Mindenkit ért már szerelmi csalódás és túlléptünk rajta. Ez még nem a világ vége.
2015. jún. 23. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem. Nem a párkapcsolat az elsődleges életcélom.
2015. jún. 23. 10:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Az igazi kihivás az amikor egyedűl érsz el mindent az életben.Öngyilkos ne legyél,mert nem tudod mi történik holnap vagy az után.Fogd fel úgy hogy minden nap egy új kezdet.
2015. jún. 23. 10:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság gyávaság.
2015. jún. 23. 10:28
 16/24 anonim ***** válasza:
NEM kiserlnek meg ongyilkossagot, plane nem 22 evesen! Meg elotted az elet basszus!! Annyi baratod lehet, amennyit csak akarsz! Persze, most rossz, m friss a szakitas "elmenye", raadasul pocsek erzes az is, ha dobjak az embert. De ido kerdese es tulleszel rajta, hidd el!! Tapasztalatbol mondom!! ;) 32/N
2015. jún. 23. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Kizárd dolog, inkább lejtenék egy limbó táncot.
2015. jún. 23. 10:50
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

Ha az akartál volna lenni már megtetted volna.

De itt ülsz a gép előtt és várod h mikor jön el a megváltás.

Hát arra aztán várhatsz az magától b**aszik eljönni.

Elébe kell menni.

Itt a nyár a szép idő, mondjuk ma pont nem, de elmehetsz vásárolni, ülj be valahová egyél valamit, menj el fodrászhoz biztos kócos vagy már nagyon.

Menj emberek közé. Ismerkedj emberi lényekkel, de tőlem kutyákkal meg papagájokkal is ismerkedhetsz.

Vagy veszel egy Gyuri gyuri gyurikát.

2015. jún. 23. 10:54
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Te egy önálló, egész egység vagy, akinek érzelmei, kötődései vannak. Ha megszűnik akár kényszeresen is egy ilyen kapcsolat, az nem sértheti önálló mivoltod, Te attól még ugyan az vagy, aki előtte, csak valamivel több tapasztalattal. Az ilyesmik tanítanak, megerősítenek, nem szabad úgy felfogni, hogy ettől kevesebb lettél, mert ez nem így van. Minden, ami történik, az hozzád ad, elvenni csak a halál az, ami képes. Szóval ha ez miatt öngyilkos lennél, kizárólag saját magad fosztanád meg, tulajdonképpen a veszteség illúzióját tennéd ezzel valóssá. Ha ezt a tévutat képes vagy tudatosan rendezni önmagadban, azzal olyan belső erőre, határozottságra tehetsz szert, amivel azontúl egyre erősebbé válsz és kiteljesíted vele személyed. Remélem tudtam segíteni. :) Létezésed a legnagyobb lehetőséged, amit kaptál, ezzel szemben az öngyilkosság a legnagyobb illúzió, aminek bedőlhetsz. 21/f
2015. jún. 23. 11:27
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

22 éves korom óta egyedül vagyok (az már lassan 9 év), elhagytak, anyám pszichés beteg (és egyre rosszabb az állapota, a nyílt utcán mások előtt is hülyét csinál magából és a családból, hiába jár orvoshoz is - akinek mondjuk már nem kéne praktizálnia nyugdíjasan, de anyám nem akar váltani), apám egyre nehezebben bírja az otthoni stresszt, ideges, de anyámat nem akarja magára hagyni ilyen állapotban, és olyan fizetéssel, amiből anyám egyedül nem tudna megélni, a válság időszakában kezdtem dolgozni, emiatt nehéz helyzetben voltam, főleg nőként egy olyan szakmával a kezemben, ahol a férfiakat komolyabban veszik, és a nőknek jobban kell bizonyítaniuk, hogy egyáltalán esélyt kapjanak, így aztán 30 éves koromra a 19. cégnél dolgozom. Egykori "barátaim", akikkel együtt nőttünk fel, levegőnek néztek, így megszakítottam velük a kapcsolatot.

De harcoltam és túléltem, dolgoztam, tanultam, csóri léterme még utazni is kiszorítottam magamnak egy kis pénzt és időt, új emberekkel ismerkedtem, új barátokat szereztem, új hobbikat találtam, lassan lakást is tudok venni. Közben voltak pasik, akikkel lehetett volna kapcsolatom, de én nem éreztem irántuk semmit, úgy meg nincs értelme kapcsolatnak.

Ha az a sorsom, hogy legyen párom, családom, gyerekem, akkor lesz, de nem alkuszom meg, csak úgy van értelme, ha valakivel kölcsönösen egymást akarjuk.

Nem keseredtem meg, éltem, élek, pedig nehezített pályát kaptam.

2015. jún. 23. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!