Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan 30+ nők, akik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan 30+ nők, akik ha úgy adódna benne lennének egy 20 évessel?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, és kifejezetten érdekelnek a nálam idősebb nők, de nem tudom hogy esélyes-e az ilyen.
2015. okt. 25. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Manapság sokkal több esélyed van egy ilyen nőnél, mint a veled egykorúaknál és a tőled fiatalabbaknál. Ezt tapasztalatból mondom.

Az ilyen nők téged fognak nézni, nem pedig az autódat és a pénztárcádat, és talán jutsz velük valamire, ha kedves és udvarias vagy. Nekik nem kell megjátszanod a lekezelő, bunkó macsót, hogy legyél valaki a szemükben.

Manapság maximum akkor vagy jó a veled egykorú és fiatalabb csajoknál, ha minimum Audi TT-vel jársz (belépő szint).

Tudod, a mottójuk: "Nem érdekel mennyi pénze van a pasinak, csak (sok) legyen." By Zimány Linda

2015. okt. 25. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Sokkal könnyebb idősebb nőt szerezni ebben a korban.

- Nem státuszt várnak tőled, nem arra kellesz nekik, hogy mindenki lássa, nekik milyen jó pasijuk van.

- Pénzt sem tőled várnak, mert már van nekik.

- Érettebbek, értelmesebbek, mint a fiatal lányok. Ha nem menőzős hülyegyerek vagy, és több, mint 50 agysejttel rendelkezel, az a 20 körüli csajoknál hátrány, náluk viszont ezzel tudsz érvényesülni.

- Nem kell elköteleződnöd mellettük.

2015. okt. 25. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:

"Érettebbek, értelmesebbek, mint a fiatal lányok."

Igen, ez fontos szempont!

2015. okt. 25. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak.
2015. okt. 25. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kell nekem magyar pasi.
2015. okt. 25. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves #5-ös!

Igen, sejtettem. Egy magyar pasinak sosem lesz elég pénze, hogy méltó legyen hozzád. Mindenki számára tény, hogy a külföldről bejött férfiak tele vannak pénzzel, hiszen egy idegen országban élnek meg. Abba a keretbe már belefér eltartani egy-két nőt.

2015. okt. 25. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
1-2 válaszolók valami furcsa álomvilágban éltek... a 30 feletti csajok már igencsak családalapításon dolgoznak, saját gyereket szeretnénk egy férfitól, nem pedig kis pelyhes fiúcskákat... nagyon lecsúszott értékrenddel kell ahhoz rendelkeznie egy 30as nőnek, hogy egy 10 évvel fiatalabb kisfiúval kezdjen...
2015. okt. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!