Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben és mit jelentett ez? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki fiatalabb nálam és egy suliba járunk. Az előző év folyamán lassan nagyon vonzóvá vált számomra de kb. semmit nem történt. Később nagyjából most szeptember környékén viszont úgy vettem észre, hogy lehet bejövök neki. Mikor elment előttem folyamatosan hátradobta a haját, meg volt egy két alkalom amikor egymás szemébe néztünk hosszan a folyosón mikor elmentünk egymás mellett. Lehet hogy félreértelmeztem, de úgy vettem le, hogy tetszem neki. Aztán a következő héten elég jó hangulatom volt, suliban is jó volt a kisugárzásom és tök jól éreztem magam, jobban mint a korábbi időszakban, amikor ezek a bizonyos dolgok történtek. Gondoltam folytatom a flörtölést nézem a reakcióját, aztán lépek valamit felé. Csakhogy azon a héten teljesen semlegesnek/elutasítónak láttam/éreztem őt. Mostanában pedig az egyik nap mintha megint lenne valami köztünk. Akaratlanul is vágytam az egyik nap arra, hogy ránézzek. Később mikor ment be egyik osztályba kb. háttal állva hirtelen oldalra fordult, felkapta a fejét és rámpillantott. Később mintha engem nézett volna egy másik teremből is. Szinte egész nap egymást bámultuk. Nagyon fura nekem ez, mert fogalmam sincs hogy mi történik. Lehet hogy csak én értem/értettem félre a jeleit, de az is lehet hogy egyszerűen tényleg tetszek neki. Ja és eközben más lányoktól hasonló dolgokat kb. egyáltalán nem látok a közelemben. Szóval volt egy pozitív időszak aztán elutasító/semleges időszak, most pedig mintha megint lenne valami, és mástól ilyet nem látok. Érdemes megismerkedni vele, vagy ő se tudja mit akar :)?2015. okt. 22. 23:12
2/2 anonim válasza:
"Érdemes megismerkedni vele"
Biztosan, bármilyen is személyisége lesz valami tapasztalatod.
" ő se tudja mit akar "
Ez kit érdekel? Te tudod nem? Tegyél érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!