Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreznétek ha egy ilyen helyzetben találnátok magatokat?
Nem rég az egyik igazán csinos barátnőm azt mondta nekem, hogy ő nincs magával megelégedve, mert még nem olyan jó a teste, amilyent szeretne. És elmondta nekem, hogy szerinte, ha ő jó pasit akar magának, akkor neki is jó nőnek kell lennie, mert így korrekt. Egy nappal később sétáltam az utcán és láttam egy igazán helyes, kicsit izmos srácot egy alacsony, kövér lánnyal kéz a kézben sétálni. Elgondolkodtam, hogy ha ezt a barátnőm látta volna, vajon mit érzett volna?
Ti mit éreznétek, ha mindent oda tennétek, hogy jó nők legyetek és a végén azt látnátok, hogy egy jó pasi egy "csúnya" nőt választott? (Azért tettem idézőjelbe, mert amúgy nem volt csúnya, csak nem az a "jó" nő, ahogy a nagy könyvben meg van írva)
" ha ő jó pasit akar magának, akkor neki is jó nőnek kell lennie, mert így korrekt"
- aha, a piacon ez nagyon fontos dolog, az igazi almáért nem fizethetsz játék pénzzel.
Két ember kapcsolatában azért a hasonló kinézetnél vannak meghatározóbb dolgok is.
Én testileg elég jó pasi vagyok, de a barátnőddel nem hiszem, hogy 10 percnél többet bírnék.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!