Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzók! Ti is így vagytok vele?
Vegyünk egy esetet. Kiszemeltél valakit, nagyon szimpatikus. Aztán meglátod/megtudod biztos forrásból, hogy dohányzik, és egyből felére csökken a vonzereje.
Én nemdohányzóként nem tudom elképzelni, hogy undor nélkül akár csak odabújjak valakihez, akiből árad a cigiszag, hogy a csókról már ne is beszéljünk.
Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok túl válogatós ilyen téren?
Lehet mondani, hogy teszel ellene, és valóban te nem is érzed magadon, sőt egy másik dohányos sem, de egy nem dohányzó érzi. Kerülgettük egymást egy sráccal egy időben, ő pl mindig rágózott cigi után meg nem is volt láncdohányos, ez a napi 1-2 szál, kivéve ha elment kocsmázni (nem ivott sokat), akkor azért sokat elszívott ahhoz képest, félóránként egy szál simán megvolt. Fiatal egyetemista éveimben volt és zavart az íze szaga így is. Csak csókolóztunk, de már ott kellemetlen volt. Pedig rágózott és ivott is rá alkoholt, aminek szintén erős íze szaga van azért, valamelyik csak elnyomta volna. Az alkohol szag/íz akkor épp nem zavart, mert én is ittam. Ez így pár hétig ment, néha összegabalyodtunk de sose lett belőle több. Aztán kitaláltam, hogy kérek én is egy cigit vagy kettőt, főleg csak kíváncsiságból, ennyitől nem fogok rászokni alapon. Nem is szoktam rá egyébként, azóta se szívtam el egy újabb szálat se. A cigitől ugye köhögtem és nem ízlett, VISZONT utána nem éreztem rajta (rágó stb után). Aztán volt még egy alkalom vagy kettő, amikor megint összekerültünk, de megint éreztem rajta. Annyit meg nem ért a dolog, hogy én is rászokjak.
Szüleim elég sokat dohányoznak, és este kimennek cigizni utána fogatmosnak és mennek aludni. Ha fogmosás után bejönnek a szobámba jóéjt kívánni, akkor érezhető a cigiszag egy kicsit sajnos. Ritkán vagyok otthon kb havonta, de pont emiatt jobban érzem, mert nem vagyok hozzászokva már.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen íze van a spermának tőle. Gondolom lányokon is működik. Nekem csak kétszer volt ehhez szerencsém (a srácoknak pedig hozzám így csak egy alkalommal), de az valami borzalmas volt. Alkoholtól se finom, de az belefér, de ez... Brrrrrr... Persze lehetett volna bármi más miatt, de elég sok ismerősömtől is hallottam meg neten is lehet olvasni, hogy ez kihat rá. Érdekes barátom nem is iszik, soha nem is dohányzott és az övé például finom. Nincs reprezentatív mintám azért, de az a néhány nagyon ebbe az irányba megy.
Nem azt mondom, hogy negatívból indul valaki, mert dohányzik. Viszont nálam negatívból indul valaki, aki dohányzik. Meg az is, aki betegesen kövér. Ez van. Nem kell mindenkivel összejönnöm, jó esetben egyszerre csak egy emberrel és életem során se túl sokkal. Azért ha az emberek kb felét kizárom még nem vagyok sokkal hátrébb. Azért is én legyek már a szemét dög, mert elsősorban férfiakkal akarok párkapcsolatot és lányoknak nem sok esélyt adnék? Azért az is a társadalom fele, milyen előítéletes vagyok már...
Minusz, de nem kizaro ok.
Regen dohanyoztam, ket eve szoktam le es elkepeszeto a kulonbseg, konkretan haldoklom ha cigiszagot erzek ami egy rohej:-)))
A baratom dohanyzik, mentholos lucky strikeot sziv, de en oszinten szolva jo persze erzem rajta, de csoknal sose zavart. :) nalam ez sose volt kizaro ok ha valaki cigizik. Annak ellenere hogy en soha ra se gyujtottam.
Rajta valahogy nem erzem csoknal :D lehet megszokasbol. A ruhain viszont erzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!