Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzók! Ti is így vagytok vele?
Figyelt kérdés
Vegyünk egy esetet. Kiszemeltél valakit, nagyon szimpatikus. Aztán meglátod/megtudod biztos forrásból, hogy dohányzik, és egyből felére csökken a vonzereje.
Én nemdohányzóként nem tudom elképzelni, hogy undor nélkül akár csak odabújjak valakihez, akiből árad a cigiszag, hogy a csókról már ne is beszéljünk.
Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok túl válogatós ilyen téren?
Én pont ugyanúgy vagyok vele, mint az egyik korábbi válaszoló, szüleim dohányosok, úgy voltam vele, hogy egy esélyt megér, de gusztustalan volt számomra. Többet soha nem próbálkoznék dohányos sráccal. Bleh.
Már csak az is zavar egy kicsit, ha egy ismerős leül mellém mondjuk a mellettem lévő székre melóban pont dohánzás után, nemhogy még a párom legyen. Hozzábújni sem tudtam jó érzéssel, de a csók még akkor is zavaró ízű volt, ha mosott fogat.
2015. okt. 22. 20:05
12/35 anonim válasza:
Én nem teszek olyan kategorikus kijelentést, hogy esélyt sem adok neki (nem is lenne igaz, mert egy volt barátom dohányzott), de hatalmas mínusz.
2015. okt. 22. 20:08
13/35 anonim válasza:
Hmmm...
Én régebben többet dohányoztam, ma már kevesebbet. Viszont, ha belegondolok, eddig csak és kizárólag dohányzó csajokkal jöttem össze. Sosem volt kapcsolatom nem dohányzóval. Tényleg érdekes.
Egy nemdohányos lánynál tényleg kizáró oka cigi, vagy egyszerűen csak én fogtam ki bagós csajokat, véletlenszerűen?
2015. okt. 22. 20:24
14/35 anonim válasza:
Engem soha nem zavart a cigifüst, szóval felőlem dohányozhatna.
2015. okt. 22. 20:30
15/35 A kérdező kommentje:
#13 Szerintem embere válogatja. Én nem hiszem, hogy összejönnék olyannal, aki dohányzik, mert egész egyszerűen nagyon taszít a cigiszag, meg ha csókolózni szeretnék, akkor ne érezzem azt, hogy egy kéménnyel teszem.
Biztos akadnak olyan nem dohányzó nők is, akiket meg nem zavar.
2015. okt. 22. 20:38
16/35 anonim válasza:
Én dohányzok és volt több nemdohányzó barátnőm, igaz nem díjjazták nagyon, hogy füstölgök. El is tudom képzelni, hisz sokszor én se nagyon bírom a saját szagom :D az egészben az a fura, hogy én a dohányos lányokat nem találom vonzónak. Egyszerűen nem nőies viselkedés a dohányzás, úgyhogy én még nehezebben találok párt.
2015. okt. 22. 20:53
17/35 anonim válasza:
Ez mekkora baromság. Diszkriminálni kell a bolygó lakosságának a felét azért mert dohányoznak? Igaz majd jön a lehurrogás mivel én is dohányzom, megjegyzem a cigi ízét a számban én sem szeretem teszek is ellene, de miért indul mínusszal egy ember aki dohányzik?! Ettől máris rossz ember lesz? Szatír, vagy perverz? Való igaz semmi értelme a cigarettának meg állítólag káros meg halált okoz, igaz egy jó barátom nagyapja 14 éves kora óta dohányzik, most 98 éves az öreg és egészséges mint a makk. Embere válogatja, amivel viszont én magam sem értek egyet, hogy nem dohányzó társainkra jobban is odafigyelhetnének a dohányosok. Én is dohányzom és nem tart sokból esetleg egy babakocsitól távolabb menni, csak hogy ne szennyezzem a gyermek tüdejét.
2015. okt. 22. 20:55
18/35 anonim válasza:
Nem lesz rossz ember, csak büdös, és mindenkinek joga van, hogy eldöntse, akarja e szagolni, érezni az ízét stb...és valamilyen szinten buta is, hogy mérgezi saját magát, és a környezetét is.
2015. okt. 22. 20:59
19/35 A kérdező kommentje:
Kedves #17! Mínusszal indul, mert taszít a szag. Ez pont olyan, hogy te például járnál büdös lánnyal? Merthogy a cigiszag is büdös. Van akinek kevésbé, van akinek meg annál inkább. Nem lesz rossz ember, se szatír, de az emberek ösztönösen az illat alapján is vonzódnak egymáshoz. (Ajánlom figyelmedbe a Parfüm - egy gyilkos története c. könyvet ill. filmet, bár a könyv tagadhatatlanul jobb.)
Örülök, hogy te nem akarod szennyezni a passzív dohányosok egészségét, sok dohányos példát vehetne rólad.
2015. okt. 22. 20:59
20/35 anonim válasza:
Láttam a Parfüm című filmet, érdekes volt, de annyira nem, hogy elolvassam. Valóban büdös a cigaretta szag, de normális ember megpróbál tenni ellene én dohányzom, jártam olyan lánnyal aki gyűlöli a cigit, de rajtam nem érezte, mert megteszem a kellő intézkedéseket, én sem szeretem ha a szag árad belőlem. Persze miután elszívok egyet érzem, de azonnal használok valami olyan rágót vagy orbit cukrot ami erősen mentolos mivel én sem szeretem ha büdös a szám. Továbbá a folyamatos csikkeldobálás és figyelmetlenség a másik ember felé engem pl jobban taszít. Ha leülök valakivel, első kérdésem zavarja e ha rágyújtok, ha igen már el is teszem, kibírom azt az 1-2 órát cigaretta nélkül is. Pár ismerősöm miközben más étkezik is rágyújt, volt hogy eltörtem a cigijüket, ez szerintem szintén undorító szokás, ha valaki eszik tiszteljük meg annyival. Továbbá ahogy jeleztem előző válaszomban is, egy gyerekre, főleg egy kisbabára igen is legyünk tisztelettel és próbáljuk meg ne a babakocsiba fújni a füstöt, momentán én azt is nézem merre fúj a szél. Bár ez már talán túlzott óvatosság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!