Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzók! Ti is így vagytok vele?
Vegyünk egy esetet. Kiszemeltél valakit, nagyon szimpatikus. Aztán meglátod/megtudod biztos forrásból, hogy dohányzik, és egyből felére csökken a vonzereje.
Én nemdohányzóként nem tudom elképzelni, hogy undor nélkül akár csak odabújjak valakihez, akiből árad a cigiszag, hogy a csókról már ne is beszéljünk.
Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok túl válogatós ilyen téren?
Én is így vagyok vele. Szerintem egyszerűen undirító a szaga. Kb olyan dohányzóval csókolózni, mint teli hamutartóba belenyalni.
Az egyik exem, mikor megismerkedtünk, azt mondta több éve leszokott, így összejöttünk...aztán mégis rágyújtott. Alapvetően más miatt szakítottam hamar, de nem tudtam volna elviselni a bagózást sem.
Én már azt sem bírom, mikor itthon vagyok, és kint az utcán, vagy 2 emelettel lejjebb rágyújt valaki, és száll fel a füst, aminek olyan szaga van, mintha lósz*rt égetnének. :) Egy nikotinfüggővel együtt élni főleg nem tudnék.
De valóban így van, ha valaki tetszik, és meglátom rágyújtani, akkor ennyi volt sajnos, hiába tetszik, akkor sem érdekel már többé. Sajna elég ritka manapság a nem dohányzó nő. :/
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!