Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem dohányzók! Ti is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dohányzók! Ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy esetet. Kiszemeltél valakit, nagyon szimpatikus. Aztán meglátod/megtudod biztos forrásból, hogy dohányzik, és egyből felére csökken a vonzereje.

Én nemdohányzóként nem tudom elképzelni, hogy undor nélkül akár csak odabújjak valakihez, akiből árad a cigiszag, hogy a csókról már ne is beszéljünk.

Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok túl válogatós ilyen téren?

2015. okt. 22. 19:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
nálam nem csak felére hanem szinte nullára FeelsBadMan
2015. okt. 22. 19:40
 2/35 anonim ***** válasza:
83%
szerintem ez teljesen normális dolog. én sem cigizek és nem akarok olyan párt aki cigizik
2015. okt. 22. 19:40
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
En is ugyanigy voltam vele. N
2015. okt. 22. 19:46
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
Nálam is így van.
2015. okt. 22. 19:46
 5/35 A kérdező kommentje:
Na, akkor jó, nem vagyok egyedül. :D
2015. okt. 22. 19:48
 6/35 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a szüleim mindketten láncdohányosok, így alapvetően úgy voltam vele, hogy emiatt nem utasítok el senkit, el lehet viselni. Aztán egyszer összehozott a sors egy dohányzó sráccal, undorító volt megcsókolni. Úgyhogy gyorsan vége is lett a dolognak, és azóta nagyon taszít a dohányzás, hiába vagyok passzív dohányos 20 éve.
2015. okt. 22. 19:48
 7/35 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek. Mondjuk ezzel, hogy esélyt sem adunk egy dohányos csajnak, nagyjából 90%-uk ki is esik. Alig találni nemdohányzó nőt.
2015. okt. 22. 19:49
 8/35 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és én is úgy érzem, hogy így a férfiak egy magas százalékának nem adok esélyt. Nem fair, tudom, de nagyon taszít engem a dolog.
2015. okt. 22. 19:51
 9/35 anonim ***** válasza:
61%

Én is így vagyok vele. Szerintem egyszerűen undirító a szaga. Kb olyan dohányzóval csókolózni, mint teli hamutartóba belenyalni.

Az egyik exem, mikor megismerkedtünk, azt mondta több éve leszokott, így összejöttünk...aztán mégis rágyújtott. Alapvetően más miatt szakítottam hamar, de nem tudtam volna elviselni a bagózást sem.

2015. okt. 22. 19:57
 10/35 anonim ***** válasza:
83%

Én már azt sem bírom, mikor itthon vagyok, és kint az utcán, vagy 2 emelettel lejjebb rágyújt valaki, és száll fel a füst, aminek olyan szaga van, mintha lósz*rt égetnének. :) Egy nikotinfüggővel együtt élni főleg nem tudnék.

De valóban így van, ha valaki tetszik, és meglátom rágyújtani, akkor ennyi volt sajnos, hiába tetszik, akkor sem érdekel már többé. Sajna elég ritka manapság a nem dohányzó nő. :/

29F

2015. okt. 22. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!