Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem dohányzók! Ti is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dohányzók! Ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy esetet. Kiszemeltél valakit, nagyon szimpatikus. Aztán meglátod/megtudod biztos forrásból, hogy dohányzik, és egyből felére csökken a vonzereje.

Én nemdohányzóként nem tudom elképzelni, hogy undor nélkül akár csak odabújjak valakihez, akiből árad a cigiszag, hogy a csókról már ne is beszéljünk.

Más is van így ezzel, vagy csak én vagyok túl válogatós ilyen téren?

2015. okt. 22. 19:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart volna akkor sem,amikor ne dohányoztam, most meg pláne nem zavarna mert én is dohányzom, de volt egy eset, amikor még nem dohányoztam, a diszkóban smároltam egy dohányos csajjal, kb. olyan érzésem volt, mintha egy hamutálat nyalogatnék.
2015. okt. 22. 21:06
 22/35 A kérdező kommentje:

#20 Szerintem a legtöbbet azzal lehet tenni ellene, ha leszokik róla az ember. Könnyű nekem ezt mondani, soha egy szál cigi nem volt a számban és ha rajtam múlik nem is lesz. De itt nem a rágó meg a tic-tac a hosszútávú megoldás. Az egészségednek sem.

Ha pedig nem akarsz leszokni, akkor szerintem találsz olyan nőt, aki dohányzik (vagy nem zavarja, ha te igen), akad egy pár. :D

2015. okt. 22. 21:13
 23/35 anonim ***** válasza:
Valakinek könnyen megy, valakinek nehezen. Valaki meg idegességében nyúl hozzá. A leszokást könnyű mondani, hallottam én is olyanoktól akik soha életükben nem próbáltak semmi olyat amire rá lehet szokni. De nem egyszerű dolog és le se lehet írni rendesen. Persze mindig az a válasz az emberektől, de hát csak akarat kell hozzá, meg kitartás meg a sok baromság. Ezeknek az embereknek üzenem, hogy szokjanak rá a cigarettára, aztán szokjon le róla ha tud! Én letettem egy évig, aztán bizonyos okok miatt újra elkezdtem szívni. De nem egyszerű és tudnék erről mesélni, milyen is valójában...
2015. okt. 22. 21:17
 24/35 A kérdező kommentje:
Én elhiszem neked, és egy szóval sem mondtam, hogy egyszerű. Nem tudom az okokat, miért szoktál rá, de amit tanácsolni tudok, az a leszokás, vagy az, hogy te is dohányos nőt keress.
2015. okt. 22. 21:20
 25/35 mikeXxX ***** válasza:
Én sem szeretnék smárolni egy hamutállal így nem vagy egyedül vele 36 f
2015. okt. 22. 21:39
 26/35 anonim ***** válasza:
A dohányzásra sajnos nagyon könnyű rászokni leszokni annál nehezebb. Leírom az én esetem, hátha tanulságos lesz. 23 éves koromig nem cigiztem, soha nem tudtam elképzelni, hogy én ezért pénzt adjak, és hogy mások mit élveznek benne, aztán egy "szép" napon valamiért nagyon kész voltam idegileg, egy haveromtól kértem egy cigit, fura mód jól esett, aztán jött a következő szál, majd ez a kezdő dohányos feeling, hogy adj már belőle, hagyd már meg a felét, stb.,majd eljött az idő, hogy megvettem az első doboz cigimet, aztán a többit. Próbáltam leszokni is, de sajnos csak egy napig bírtam, gyenge az akarat erőm, pedig a leszokáshoz az kell, nem segít sem a tapasz, sem a rágó, se semmi, csak addig,amíg kéznél vannak. Tanulság? Ha ideges vagy válasz más módszert ami megnyugtat, és ne gyújts rá! :)
2015. okt. 22. 21:42
 27/35 opened paradise ***** válasza:
Nem cigizem,most sem és régen sem,de kicsit se zavarna.
2015. okt. 22. 22:40
 28/35 anonim ***** válasza:
A párom extrém szagérzékeny, utálja a cigifüstöt, furcsamód mégsem zavarja, hogy én dohányzom. Nyilván teszek azért, hogy ne érezze rajtam, szóval nem lehetetlen...
2015. okt. 22. 23:26
 29/35 anonim ***** válasza:
Nekem dohányosként az a furcsa, ha valaki nem dohányzik. De elviselem azért.
2015. okt. 22. 23:36
 30/35 anonim ***** válasza:
Sajnos az számomra is taszító ha egy férfi aki nekem amúgy tetszene dohányzik. Igazából nem is kell nem foglalkoznom vele, hogy ne érdekeljen a fickó, hanem ez a tudat hogy dohányzik kiöli belőlem az érdeklődést felé nézve. Sajnálom, nem vagyunk egyformák, én nem tudnék összejönni dohányzó férfival.
2015. okt. 23. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!