Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha félek, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek, mert (lent)?

Figyelt kérdés

... én vagyok az első szerelme. Nekem már volt egy kapcsolatom, elég sokáig tartott, megviselt a szakítás. Ekkor megfogadtam, hogy soha a büdös életben nem leszek újra szerelmes. Csak aztán megismertem Őt... És már megint azon kapom magam, hogy borzasztóan szeretem, szerencsére kölcsönös. De elmondta, hogy neki nem volt kapcsolata előttem. Én napról-napra egyre jobban szeretem, el tudnám képzelni vele a jövőmet, és ez megijeszt, mert félek, hogy megint sérülni fogok. Hogy megint akkor fognak elhagyni, amikor túlságosan megszerettem az illetőt. A magam részéről biztos vagyok abban, hogy ki tudnék tartani mellette. Tudom, hogy szeret, de nehezen képzelem el, hogy elkötelezné magát az első szerelmével. Most még azt mondja, hogy szeret és nem kell neki más, de biztos vagyok benne, hogy egyszer ez elmúlik és akkor megint én leszek, aki pofára esik. Kellemetlen ez az érzés, mert úgy érzem, hogy ő tökéletes számomra, de így nem tudok teljesen megélni minden pillanatot a kapcsolatban. Nem tudom elhinni neki, amikor előre tervez velem, hiszen egyszer már pórul jártam a naívságom miatt.

L

2015. okt. 22. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a bizalom ami a legfontosabb ilyenkor, mármint hogy ez fejlődjön két ember között. Mennyire hiányzol neki, mennyire kötődik? Felelősséget érez-e feléd? Aggódik-e? Ezekből jobban lehet szűrni, hogy mennyire komoly nála a dolog.
2015. okt. 22. 07:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Érezteti, hogy szeret, aggódik, keres rendszeresen, de ezt annak tudom be, hogy a kapcsolat elején járunk. Az újdonság varázsa, amikor még minden szép és jó. :) De már előre aggódom, hogy mi lesz, ha elmúlik a rózsaszín köd, amikor megszokottá válik a kapcsolat és máshol keresi majd a boldogságot. Tudom, hogy a hülye aggodalmaskodás helyett inkább örülnöm kéne, de néha úrrá lesz rajtam ez az érzés.
2015. okt. 22. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Értem. Csak arra vigyázz, hogy ezt ne éreztesd vele. A másik megérzi ezeket a kétségeket (még ha ki sem mondod akkor is), és azt gondolhatja nem tud téged boldoggá tenni. Másfelöl pedig fel kell térképezni az illetőt. Milyen tervei vannak, hogyan képzeli el a jövőt. Lehet, hogy eleinte hezitál, de ha te benne vagy a tervekben, akkor egyértelműen szerelmes, ha nem említ, az nem jelenti azt, hogy nem, talán bizonyítani akarja, hogy megállja a helyét, mint férfi, és ezért mond általánosságokat. Ettől még lehet szerelmes, csak bizonyítani akarja, hogy mellette biztonságban leszel.

Én azt tapasztalom most, hogy így érzek egy lány felé, hogy felébredt bennem a felelősség, és az, hogy túlságosan törékeny dolog az emberi élet, és ezért vigyáznunk kell egymásra. Automatikusan figyelek rá, és törődök vele gondolatban, mert ez a természetes. Eddig nem volt bennem olyan, hogy harcoljak valaki miatt, de vele kapcsolatban érdekes módon nagyon intenzíven van meg ez. Rengeteg aggódás, odafigyelés van - amire sokszor vágynak a nők, az ebben a helyzetben teljesen természetesen jön. :)

2015. okt. 22. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!