Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom és én 1,5 éve vagyunk egy pár.

Össze is bútoroztunk már.

Szeretjük egymást.

De neki van egy régi haveribismerős köre akikkel régen mindig együtt lógott. Van a társaságban pár csaj is. És rgyikkel sem járt meg szex sem volt..de hogy is mondjam túl joban voltak..buli..ölelkezés..fogadásbol fehérnemüs együtt fotozkodás stb.

Persze ez kb 10éves sztori :)

Legtöbjükkel 4 vagy5 éve nem is beszélt.

Azt mondja neki nem kell már a buli.mert Ő31évesen komoly életet. akar VELEM és nemi ez a laza felfogás amit ezek a haverok csinálnak..gyerekes.

De néha felhivják ezek a haverok.igaz a csajokkal nem beszél csak a pasikkal.

Tegnap is hivta a haverja este hogy menjek velük hétvégén biliárdozni..engem is hivtak..de nyilván kanbulira nem megyek vele.

De nem az a baj hogy a pasikkal megy...hanem hogy ezek a régi jol kinézö havercsajok is ott lesznek..és khhm... Értitek..

Mondja hogy szeret és bizzak benne..és higgyem el hogy régen kb.10 évvel ezelött neki elég volt a bulikbol.

És mivel szeret és velem van nem csinálna ilyet...plusz ö ebböl kinőtt.

Persze értem.

De tudom hogy -ha a a buli nem is-de 1-2ember hiányzik neki abbol a bandábol.

Én sosem tiltottam senkitől

De félek attol hogy hiába szeret egyszercsak rátör majd a nagy szabadságvágy vagy telenyomják a bulizos haverok a fejét és esetleg kuvetkőzik önmagabol s jön a buli meg az éjszakai élet..persze a havercsajokkal

2015. okt. 20. 11:06
 1/8 A kérdező kommentje:

Ezt mondtam neki.

Azt mondta ne nevettessem magam.

1)régen kamaszként volt bulis

2)amire hivták az csak biliárd

3)nélkülem sehova sem megy

De félek hogy ha elmegy valahova ott lesz pár régi havercsaj és felujitja a régi ismeretségeket..szoval értitek.

Vagy megtetszik neki az a csaj akivel évekkel ezelőtt járni akart..

Nem akarom elvesziteni:(

2015. okt. 20. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj!Menj vele a bulira és ennyi! Kibírod
2015. okt. 20. 11:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Oké.

Alapbol el lettem hivva a biliárdra.

De most nem mehetek vele mindig mindenhova...

2015. okt. 20. 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Magyarul felek attolbhogy megcsalna valamelyik regi csaj ismerosevel...

Foleg most hogy mint kiderult a csajok sorra szakitanak a haveri korebol

2015. okt. 20. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Értelek,de nem biztos hogy gyakran eljárna bulizni...Pláne ha ő azt mondta,hogy kinőtt ezekből a dolgokból.Én a te helyedben elmennék az első ilyen bulira,és szemügyre venném azokat a csajokat.Nem biztos hogy rib.ik.
2015. okt. 20. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de te borzasztó vagy! Tényleg ilyen marhaságokon agyalsz? Az emberek egy jó része idővel megkomolyodik, kinő az ilyen bulizásból, őrültködésből. Képzeld magad elé a párodat 50 évesen! Olyannak látod, aki fehérneműs havercsajokkal iszogat meg fotózkodik? Gondolom, nem. Az ember pedig nem egyik pillanatról a másikra változik, hanem ez egy folyamat.

A barátod eleve alig tartja a kapcsolatot a haverokkal, a lányokkal ezek szerint egyáltalán nem... Amúgy ha egy ilyen biliárdozásra elmennek a csajok is, akkor mi történik? Jó eséllyel nekik is van már párjuk/férjük, még az is lehet, hogy gyerekük. Ha mégsem, ha esetleg egyik-másik megmaradt ledér buliarcnak, akkor sem feltétlenül a párod kell neki a bandából, a párodnak meg te kellesz. Van szabad akarata, nem kell összegabalyodni senkivel, csak mert ott van mellettünk, és dekoltált a ruhája.

2015. okt. 20. 11:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Koazi mibdenkinek.

Utolso koszi az eszhez teritest:)

Nyaron is szulinapi kerti bulikra hivtak de tobbes szamba hogy menjek en is.. Mindig ugy volt hogy megyunk..de a vegere sose volt kedve :D

Meg tavaly hivtak a sracok kanos ejszakai strandra...oda se ment mert azt kamuzta hogy melozik...kozben meg velem akart lenni :D es mondta nekem hogy nem is vagyik

2015. okt. 20. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Na, jól van akkor. :)

Amúgy meg ha hívnak, akkor nyilvánvalóan nem számítasz koloncnak. Valószínűleg a haverok tisztában vannak vele, hogy az élete része vagy, és ezt tiszteletben is tartják. Amúgy a biliárdozás nem kanmuri. Pl. ahhoz, hogy eltalálják a lyukat, józannak kell maradni. Különben meg miért mennének pont biliárdozni. Ha berúgni akarnak, akkor a tekézést javasolják, mert ott nagyobb dolgot kell eltalálni. :)

2015. okt. 21. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!