Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos miért nincsenek aszexuá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos miért nincsenek aszexuális férfiak?

Figyelt kérdés
olyanok akik nem igénylik és nem kívánják a szexet!

2015. okt. 21. 06:43
1 2
 11/16 _Harry Potter_ ***** válasza:

Jah, hogy te is aszex vagy Kérdező. Sorry, ezt nem tudtam.

Hát, sok sikert, remélem megtalálod a párodat.

2015. okt. 21. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Szuper ötlet egy nyilvános taglistás FB-csoport, ahol mindössze 37-en vannak. :)
2015. okt. 21. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:

"Aki nem szereti a szexet, az még nem szexelt egy jót!"

Ekkora hülyeséget...

Kb olyan, mintha azt mondanád, hogy aki nem szereti a pacalt, az még nem evett egy jót.

Elkészítheted nekem a legkíválóbb recept alapján, akkor is behányok tőle.

2015. okt. 21. 20:10
 14/16 pörölycápa ***** válasza:
27%

Utolsónak... én utálom a tökfőzeléket mint a fene, mégis készítettek már olyan tökfőzeléket ami ízlett.

Egyébként léteznek aszexuális pasik, egy ilyen pont rám pazarolja magát. :D Vagyis a barátom nem ígyényli egyáltalán a szexet, magától eszébe nem jutna kezdeményezni. Én viszont igénylem, és ha kezdeményezek, akkor sor kerül rá. Szóval nincs ellenére a dolog, és ő is élvezi, csak ha nem lenne, akkor nem hiányozna neki.

2015. okt. 25. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
14. Akkor a te pasid nem aszexuális, csak nem nagy a szexuális igénye. Az aszexuális embereknek egyáltalán nincs.
2015. okt. 26. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"Szóval nincs ellenére a dolog, és ő is élvezi, csak ha nem lenne, akkor nem hiányozna neki"

Bizony úgy ahogy az előző is mondja a te pasid NEM ASZEX szal most jó nagy butaságot írtál !

2015. okt. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!