Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos miért nincsenek aszexuális férfiak?
Jah, hogy te is aszex vagy Kérdező. Sorry, ezt nem tudtam.
Hát, sok sikert, remélem megtalálod a párodat.
"Aki nem szereti a szexet, az még nem szexelt egy jót!"
Ekkora hülyeséget...
Kb olyan, mintha azt mondanád, hogy aki nem szereti a pacalt, az még nem evett egy jót.
Elkészítheted nekem a legkíválóbb recept alapján, akkor is behányok tőle.
Utolsónak... én utálom a tökfőzeléket mint a fene, mégis készítettek már olyan tökfőzeléket ami ízlett.
Egyébként léteznek aszexuális pasik, egy ilyen pont rám pazarolja magát. :D Vagyis a barátom nem ígyényli egyáltalán a szexet, magától eszébe nem jutna kezdeményezni. Én viszont igénylem, és ha kezdeményezek, akkor sor kerül rá. Szóval nincs ellenére a dolog, és ő is élvezi, csak ha nem lenne, akkor nem hiányozna neki.
"Szóval nincs ellenére a dolog, és ő is élvezi, csak ha nem lenne, akkor nem hiányozna neki"
Bizony úgy ahogy az előző is mondja a te pasid NEM ASZEX szal most jó nagy butaságot írtál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!