Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajnos miért nincsenek aszexuá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos miért nincsenek aszexuális férfiak?

Figyelt kérdés
olyanok akik nem igénylik és nem kívánják a szexet!

2015. okt. 21. 06:43
1 2
 1/16 _Harry Potter_ ***** válasza:

Az aszexualitás egy létező jelenség, tehát nyilván vannak olyan férfiak is.

De egyébként meg nehogy azt hidd, hogy azért, mert egy pasi olyan, majd rögtön a legjobb barátod lesz. Az emberek csak azzal barátkoznak, aki szimpatikus nekik. Azt még egy aszexuális pasi sem akarhatja, hogy mindig a problémáiddal fáraszd.

2015. okt. 21. 06:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Már honyne lennének, de nyilván nem hirdetik magukról, hogy azok...
2015. okt. 21. 07:54
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Ismét egy buta muff, akinek van némi rossz szexuális tapasztalata és azt hiszi, hogy erre egy olyan férfi a megoldás, aki egyáltalán nem is szexel.
2015. okt. 21. 08:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak.

N

2015. okt. 21. 10:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Vannak, de mit akarsz velük? Talán te is aszex vagy?
2015. okt. 21. 10:21
 6/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem léteznek,

vagy ha igen én sose találkozok velük.

Igen aszexuális vagyok,sokan nem értik ezt.

Én is vágyok társra,szex nélküli kapcsolatot szeretnénk.

Nemtudom hogy hol találjak társat magamnak,ha egyáltalán létezne hasonló.

Vannak érzéseim nekem is.

Számomra fontos a szeretet,megértés,hasonló aszexnek kellene lennie!

de ilyen sajnos nincsen :(

2015. okt. 21. 13:08
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Annyira bírom, hogy itt minden második gyógyegér aszexuálisnak hiszi magát, holott az ilyen emberek számaránya kb. akkora, mint az albínóknak (a gyengébbek kedvéért: rohadt kevesen vannak), ennek ellenére itt hetente felbukkan 1-2 szerencsétlen, akik valamiért berágtak a saját szexuális sikertelenségük miatt és elkönyvelték magukat aszexuálisnak, ez az egész pontosan olyan, mint amikor a sok zsírszalonna azt állítja magáról, hogy ők genetikailag kövérek, holott a valódi genetikai kövérség olyan ritka, hogy alig egy tucat esetet dokumentáltak belőle, a kövér emberek 99%-a csak lusta és ész nélkül zabál. Ugyan ez van az aszexuálisokkal is. Van egy halom rossz tapasztalatuk, de mivel könnyebb kijelentei, hogy "aszex vagyok, csókolom", mintsem feltárni, hogy mik és kik miatt van az illető olyan mentális állapotban, hogy ezt gondolja magáról.
2015. okt. 21. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
20%

Aki nem szereti a szexet, az még nem szexelt egy jót!

Amúgy miért baj az ha a párod nem aszexuális. Ha te leszopod, vagy kivered neki napi háromszor, az mellett még lehet ugyanúgy jókat beszélgetni. Másoknak örömet okozni meg jó dolog.

2015. okt. 21. 13:34
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Hát kedves utolsó egy olyan nőnek, aki nem szereti a szexet mekkora élmény valakit napi háromszor leszopni, vagy akár heti egyszer is....

Amúgy vannak, csak nem vallják be, mert vakciki, másrészt ők máshogy vannak összerakva mint mi nők, de szerintem csak azt a pasit kéne megtalálnod, akivel élveznéd a szexet.

2015. okt. 21. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

"Aki nem szereti a szexet, az még nem szexelt egy jót!"

Akkor aki autózik az még nem vezetett helikoptert, eszbe se jusson h a szex választáskérdése és nem kötelező.

És igen van akit nem érdekel. Pont úgy ahogy egy vegát a hús egy skinhead-et a Tóra, egy pacifistát az atomfegyverek....

Sajnos a magyarok között rengetek az olyan aki azt hiszi h az amiben ö hisz az szent és sérthetetlen és mindenki más pedig udvariasan szólva elmebeteg mert nem azt képviseli amit ő.

Egyébként meg vannak aszex pasik csak rejtőzködnek mint a melegek általában ma MO-n aki nem heteró és felvállalja ezt az lehet h az állásával v a testi épségével fizet érte.

Ezt nyilván mindenki szeretné elkerülni.

Én am itt próbálkoznék.

[link]

2015. okt. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!