Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt akinek kellek, ha nekem nincsenek igényeim sem?
Figyelt kérdés
Mindegy hogyan néz ki, a rossz tulajdonságait is el tudom viselni, de magasról szarik rám mindegyik.2015. okt. 18. 21:01
1/7 anonim válasza:
Pont azért, mert nincsenek igényeid. Szerintem nem túl vonzó egy nő számára, ha azt olvassa, hogy nincsenek igényeid, neked bárki jó, majd kikezdesz vele mondjuk. Ezután szerencsétlennek mi az első gondolata? Hogy igénytelen.
Igenis legyenek igényeid, legyen tartásod, és önbizalmad. Ha ezek megvannak, lesz majd barátnőd.
29F
2/7 A kérdező kommentje:
De nekem tényleg tök mindegy, ha bárkit megkaphatnék, akkor is mindegy lenne.
2015. okt. 18. 21:06
3/7 _Harry Potter_ válasza:
Mert igénytelen vagy. A nők az igényes pasikat szeretik, akiknek céljaik, elhatározásaik vannak, és irányítják is az életüket. Azokat nem kamálják, akik csak lógnak a levegőben.
4/7 anonim válasza:
Legyenek igényeid, senki nem várja el, hogy ne legyen. Igenis ismerd eléggé magad ahhoz, hogy tudd, mi tesz boldoggá. Senki nem tud boldog lenni bárkivel.
Egyébként is megalázó egy nőnek, ha valaki úgy áll hozzá, hogy "mindegy, csak nő legyen". Még ha nem is mondod ki, lehet látni, érezni a másikon. Neked nem lenne megalázó, ha egy nő úgy állna hozzá az ismerkedéshez, hogy "mindegy, csak pasi legyen"?
5/7 anonim válasza:
ha ennyire mindegy,akkor hogy fogod éreztetni azzal a lánnyal hogy különleges,számodra ő a legszebb stb? a másik meg h akkor mi alapján mész oda egy lányhoz?nem akkor hogyha tetszik neked?
6/7 anonim válasza:
Pont azt veszem észre, hogy az átlagos lányoknak még magasabb igényeik vannak, mint az igazi szép lányoknak (nem összekeverendő a pirított plázaribizlivel). Ami logikus is, mivel egy átlagos lánynál több férfi próbálkozik be, mondogatják neki hogy milyen szép, dagad a mája ezerrel, amitől az egója az egekben van, még egy szép lányhoz nem mer odamenni akárki, mert hogy úgysincs esélyem.
7/7 anonim válasza:
Férfiként rossz olvasni, amit írsz, most akkor gondolj bele, nőkre milyen benyomást tehetsz ezzel a hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!