Normális, ha nincsenek igényeim?
Szegényen nöttem fel, aztán végén már a nyomor szélén tengödtünk egy évet, majd hirtelen beleestem a jómódba.
Akik látták a lakást, ahol élünk (párommal), megkérdezték, rajzoltam-e már hozzá térképet, illetve hogy minek külön szoba a ruháknak.
2 hónap alatt megspóroltam 300 ezret. Nem azért, mert túl vagyok fizetve, hanem mert úgy érzem, megvan mindenem.
A ruhákból új kellett, de 5 kabátnál, 8 nadrágnál, 6-7 felsönél, 3 kapucnis pulcsinál, 3 egyberuhánál és egy szoknyánál többet nem hiszem, hogy ki tudok használ egy öszi/téli szezon során. Parfümböl szintén sikerült beszerezni 1-2 igényesebb darabot (Lancôme, D&G).
Sokaktól hallom, hogy ha ennyi pénzük lenne, már másnapra nem maradna belöle semmi, milyen már, hogy nem tudom hová tenni, ez olyan igénytelenség. Meg hogy a szegény sorból jött lányok a világ valagát el tudnák költeni.
Most akkor valóban én lennék igénytelen?
Nagyon fiatal L
Aki már megtanult nélkülözni és spórolni több éven keresztül.Hiába van sok pénze ez benne marad,bár ez is egyén függő.
Nálam is ez lenne a helyzet.Igazából én is megvennék mindent amire szükségem van többet is belőle,hogy legyen.A többit félre raknám "vmire"
Mondjuk ha nekem maradna így pénzem én segítenék állatmenhelyeknek egy kis adománnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!