Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sehol nincsenek magas lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi-91 kérdése:

Sehol nincsenek magas lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 24 éves fiú vagyok. Az a problémám, hogy 191 cm vagyok és nem igazán találkozom magasságban hozzám illő lánnyal. Sajnos úgy látom, nagyon ritka a magas lány. Mellesleg a BGF-en tanulok, ahol elég sok lány van, de köztük is alig akad 175 cm, vagy annál magasabb. Arról meg gondolom, örökre lemondhatok, hogy valaha is találkozom egy velem egy magas, vagy nálam is magasabb lánnyal. Tudom, hogy ez egy hülye kérdés, és azt is, hogy a szerelmet nem magasságban mérik, de engem akkor is nagyon zavar, ha egy lány túlságosan alacsony hozzám képest. Számomra meglehetősen kellemetlen, amikor egy lány mellett toronydarut és felhőkarcolót kell játszanom. :-(

Szeretnék olyan lánnyal ismerkedni, aki mellett a magasságom nem okoz különösebben problémát, és akinek kényelmesen a szemébe nézhetek. :-)

2015. okt. 15. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Járj kosármeccsekre.
2015. okt. 15. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha magasság alapján akarsz barátnőt választani úgy fogsz járni,hogy a magassága stimmelni fog,de semmi más nem.
2015. okt. 15. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Tomi vannak ám 14-15centis sarkú lábbelik,165centis lánynál 180centivel számolhatsz!
2015. okt. 15. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
15 centis sarkú cipő van 36-os méretben?
2015. okt. 15. 17:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre, hogy a mai lányok általában utálják a magas sarkú cipőket. Legalábbis itt Magyarországon így van. De azt tudom, hogy például a Japán lányok imádnak 14-15 cm-es magas sarkúban lenni.
2015. okt. 15. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne is úgy utálom hogy ebben az országban születtem,nem pl Japánba,nekem isnagyon bejönnek a Japán lányok
2015. okt. 15. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:

és otthon is járatnád benne??

jártatok ti már magassarkúban?? főleg extrémben, 8-9 felett??

2015. okt. 15. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Kellemes egy problémád van az már biztos. Van egy csomó 170 körüli férfi, akiknek a magasságuk miatt sosem lesz normális barátnőjük (persze akik egy fokkal szebbek az ördögnél) és téged az zavar, hogy nem tudsz egyenesen a lány szemébe nézni, miközben egy elit egyetemen tanulsz és olyan magas vagy, ami szinte az összes nőnek az ideálja (igen sokszor a 165 alattiaknak is). De hogy a kérdésre is válaszoljak és ne pontozz le a megjegyzésemért, érdemes elitista nőkkel ismerkedned, akik igazi értelmiségi családokban nőttek fel (bankár, jogász). Mert ismerek ilyen embereket, akik mindenben a tökéletességre törekednek (étkezés, mozgás),ebből adódóan meg elég magasra is megnőttek, ráadásul a felmenőik is ezt az életstílust követték és mivel a magasabb emberek nagyobb önbizalommal is rendelkeznek, ezért sikeresebbek az élet minden területén.
2015. okt. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!