Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek írogatnak 30-40 éves pasik, mikor én még csak 20 éves vagyok?
Regisztráltam társkeresőre, nem alja oldalra, hanem itt normálisabb emberek vannak. Direkt kiírtam, hogy maximum 25 évesek írjanak.
Erre naponta kapok levelet 30-40 évesektől. MIÉRT? Most ezek komolyan azt hiszik, hogy egy szinten vagyok velük? Ilyen öreg lennék már 20 évesen, hogy egy 35 évessel járjak, aki pár éven belül gyereket akarna?
Vagy ha csak dugni akarnának, most azt hiszik, hogy én 20 évesként egy vén fsszal feküdnék le inkább, nem egy korombeli, helyes sráccal?
Segítsetek megérteni, elegem van belőlük... :D
Ugyanazert irogatnak Neked a 30-as es 40-es pasik, amiert a 25 eves pasik a 16 eves csajoknak :) Ugyanis, Dragam, a 20 eveddel Te meg egy 25 eves pasinak vagy "oreg"...Lehet ebbol a szemszogbol is nezni a dolgokat. Amugy meg azert irogatnak neked az idosebb pasik, m csak d**ni akarnak, ugyanis nem akarnak a korukbeli nokkel vergodni, akik mar gyerekre, meg csaladra vagynak. El sem hinned, mennyi huszoneves csaj van, aki leall 30-as, vagy 40-es pasival.
egyebkent pedig, egy 30-as pasi egyaltalan nem oreg, sot!
Igenis egy 40 éves pasi öreg egy 20 éves lánynak, az apja lehetne! Ugyanúgy ahogy egy 40-es nőnek is az egy 20 éves srác.
Az meg a másik,hogy imádom ezt a soviniszta hozzáállást, hogy egyik oldalon bizonygatja, hogy egy 30 -40-es férfi simán leállhat fiatal lányokkal mert még ő is fiatal, de másik oldalról szerinte egy 25 éves pasiknak, már öreg egy 20 éves lány. (ekkora...)
Nekem is volt ilyen ismerősöm, aki nagyba bizonygatta, hogy egy 30 éves nő már eláshatja magát,mondta úgy,hogy 50! éves létére 20 éves lányokkal jött össze.(az más kérdés,hogy defektesek voltak lelkileg ezek a lányok, és sose volt boldog, bezzeg a gyerekei anyját, aki tényleg szerette elüldözte magától, mert neki fiatalabb lányok "járnak". Azóta is magányos,boldogtalan) Szerencsére nekem velem egykorú fiatal, helyes párom van, soha nem álltam szóba ilyenekkel, mert tartom magam annyira,hogy nem egy hozzám képest vén pasival kell leállnom, mielőtt azzal jönnétek,hogy biztos valami rusnya, megkeseredett öreg csaj vagyok :D
Amúgy FORDÍTVA is működik a dolog sajnos, nagyon szívesen ismerkednék 30-35 közötti nőkkel (én 37 vagyok), de valahogy azt vettem észre, hogy a 30-35 éves nők - legalábbis akiket ismerek - zöme 25-28 éves férfiakkal van együtt, irántam meg leginkább olyan 45-50 közötti nők érdeklődnek maguktól, akiknek már akkora gyereke van, mint te, kedves kérdező - és nem akarnak (vagy már nem is tudnak) többet vállalni.
Mert igen, valóban szeretnék családot, de nem úgy, hogy gyakorlatilag permanens vendégségbe menni egy csonka, de már kész, évtizedes szokásokkal bejáratottan működő családhoz, ahol akármennyire is elfogadóak, meg minden, nem közösen építjük fel a család életét, szokásait, éljük meg az élményeit, hanem mindenképpen nekem kellene teljes mértékben alkalmazkodni a már meglevő "házszabályhoz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!