Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek írogatnak 30-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek írogatnak 30-40 éves pasik, mikor én még csak 20 éves vagyok?

Figyelt kérdés

Regisztráltam társkeresőre, nem alja oldalra, hanem itt normálisabb emberek vannak. Direkt kiírtam, hogy maximum 25 évesek írjanak.

Erre naponta kapok levelet 30-40 évesektől. MIÉRT? Most ezek komolyan azt hiszik, hogy egy szinten vagyok velük? Ilyen öreg lennék már 20 évesen, hogy egy 35 évessel járjak, aki pár éven belül gyereket akarna?

Vagy ha csak dugni akarnának, most azt hiszik, hogy én 20 évesként egy vén fsszal feküdnék le inkább, nem egy korombeli, helyes sráccal?

Segítsetek megérteni, elegem van belőlük... :D

2015. okt. 20. 12:42
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
A kérdésemben direkt nem írtam férfit, én ugyanis nem tartom azt férfinak, aki nem képes korabelit összeszedni. :)
2015. okt. 20. 12:46
 2/50 anonim ***** válasza:
66%
Igen, komolyan annyira normálisak, hogy nem tartják tiszteletben még ezt az egyszerű kérést sem. Én itt válaszolok egy héten 2-3 kérdésre, és 32 éves nő létemre obszcén ajánlatokat kapok priviben, pedig egy árva szóval nem mondom, hogy keresek bárkit, csak beszélgetek. Szánalmasak egyesek. Ez van.
2015. okt. 20. 12:47
 3/50 anonim ***** válasza:
21%

A korodbeli helyes srác egyszer megdug és otthagy,ellenben egy 30-as ,a Te ostoba felfogásodban vénember' meg komoly kapcsolat lehetne,ennyi a különbség, csupáncsak!

Mivel a mai világban az a módi hogy már a 35éves nők 23éves srácokkal vannak együtt,ezért gondoljuk mi 30-as férfiak hogy Mi is megtehetjük!Pár év múlva majd megvilágosodsz!!!!

2015. okt. 20. 12:48
 4/50 anonim ***** válasza:
60%
Jaj, hagyjuk már, hogy egy harmincas-harmincötös férfi egy 20 éves csajtól komoly kapcsolatot akar... ennyire még ő sem kislány!
2015. okt. 20. 12:49
 5/50 A kérdező kommentje:

Ja értem. Tehát minden huszonéves srác csak dugni akar, de minden harmincas komoly kapcsolatot szeretne.

Olyan nem létezik még véletlenül sem, hogy egy huszonéves komoly kapcsolatot szeretne? Jelenleg 6 ilyen rendes, normális férfival beszélgetek. :)

2015. okt. 20. 12:50
 6/50 A kérdező kommentje:

Másrészt, tényleg létezik olyan kétségbeesett 20 éves lány, aki összejön egy 35 évessel?

Na hát én teljesen boldog vagyok szingliként is, nem vagyok kétségbeesve, hogy ráfanyalodjak egy 35 évesre.. :)

2015. okt. 20. 12:53
 7/50 anonim ***** válasza:
4%
Tényleg komoly kapcsolatot akarnak 30+-osok. Aztán valakivel megcsalni őket. Ha lehet, minél többel.
2015. okt. 20. 12:57
 8/50 A kérdező kommentje:

De nem is tudom én ezt elképzelni. Teljesen más világ. Hozzak haza bemutatni egy 30 évest? Vagy 30 évesen ő arra vágyik, hogy hazahozzam, és itt legyen az egész családom? 30 felett már elköltöztek, de én még nem. Huszonévesekkel ez nem gond, de hogy egy harmincasnak sem, na ezt nem tudom elképzelni.

Ez csak egy példa volt. Tényleg nem értik, mennyire más világ a kettő? Az a 15 év nem semmi.

2015. okt. 20. 13:01
 9/50 Noren1989 ***** válasza:
22%

Am sem gondolod a felét se komolyan, amit oda kiírsz, nem?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

26/F

2015. okt. 20. 13:03
 10/50 anonim ***** válasza:
34%
Végre egy ertelmes lany. :)
2015. okt. 20. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!