Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek írogatnak 30-40 éves pasik, mikor én még csak 20 éves vagyok?
Regisztráltam társkeresőre, nem alja oldalra, hanem itt normálisabb emberek vannak. Direkt kiírtam, hogy maximum 25 évesek írjanak.
Erre naponta kapok levelet 30-40 évesektől. MIÉRT? Most ezek komolyan azt hiszik, hogy egy szinten vagyok velük? Ilyen öreg lennék már 20 évesen, hogy egy 35 évessel járjak, aki pár éven belül gyereket akarna?
Vagy ha csak dugni akarnának, most azt hiszik, hogy én 20 évesként egy vén fsszal feküdnék le inkább, nem egy korombeli, helyes sráccal?
Segítsetek megérteni, elegem van belőlük... :D
#23 miért is kellene magamba néznem?
Értelmezési problémád van?
53/F
Ismerős probléma amikor régen társ-keresőztem (hála most már régóta megtaláltam az igazit nem társkeresőn persze), 18 évesen írtak, 40-50 -es pasik is, persze én is teljesen mást adtam meg felső határnak(huszonpárat), de amúgy is jellemző volt,hogy nem olvasták el az adatlapomat és egyáltalán nem érdekelte őket milyen partnert keresek. Csak megnézték a képeket, jól néz ki ,mehet a levél :)
Am nem gondolom,hogy ezek az idősebb pasik normálisak és komoly kapcsolatot keresnek. Egy felnőtt férfi aki már családot szeretne nem egy 18- 20 éves érettségiző, főiskolára járó, nagy valószínűséggel gyakran bulizó lányra startol. Pont azért keresnek ilyen korú lányt,mert az még nem akar ilyet jó pár évig, nem úgy, mint általában egy harmincas nő,aki rövid idő után már "komolyra" akarja fordítani a dolgokat. Tehát ez mindképpen jó lenne nekik.
Szerintem a kérdezőt nagyon félreértitek. Nem ellenzi a nagy korkülönbséget egy kapcsolatban, egyszerűen ő maga nem szeretni egy ilyenben élni. Tudom hogy nő, meg alantas teremtés meg stb amiket szoktatok ránk mondani, de az emancipációnak hála eldöntheti, hogy kivel szeretne ismerkedni. Teljesen jogos a felháborodása, hogy a kiírás ellenére se tartják tiszteletben a kívánságát, ez persze felveti a következő kérdést, hogy mennyire lehet megértő a saját emberi kapcsolataiban az a férfi aki ennyit se tart tiszteletben.
Kérdező, amikor anno én társkeresőztem is ugyanez volt a gond, sajnos szerintem ennek nincsen oka, egyszerűen vannak ilyen emberek, akik nem törődnek a másik kívánságaival.
Szerintem bőven elég, ha ezeknek az embereknek megfogalmazod 1-2 mondatban, hogy nem akarsz tőlük semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!