Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek írogatnak 30-40 éves pasik, mikor én még csak 20 éves vagyok?
Regisztráltam társkeresőre, nem alja oldalra, hanem itt normálisabb emberek vannak. Direkt kiírtam, hogy maximum 25 évesek írjanak.
Erre naponta kapok levelet 30-40 évesektől. MIÉRT? Most ezek komolyan azt hiszik, hogy egy szinten vagyok velük? Ilyen öreg lennék már 20 évesen, hogy egy 35 évessel járjak, aki pár éven belül gyereket akarna?
Vagy ha csak dugni akarnának, most azt hiszik, hogy én 20 évesként egy vén fsszal feküdnék le inkább, nem egy korombeli, helyes sráccal?
Segítsetek megérteni, elegem van belőlük... :D
Noren drága, miről beszélsz? És persze az elmaradhatatlan: xddddddddddddddddddddddddddddddddddd
(amitől konkrétan olyan intelligensnek tűnsz, mint egy amőba)
Kis kezit csókolom!
Azért itt férfiak is vannak!
És főleg azért mert ezen korosztályból nem mindannyiunkat érint felháborodása! Viszont a jelző általánositó!
Kérem szépen disztingválni!
30-40 éves vénfsssz?
53 évesen sem érzem magam annak.
Szóval légyszives kicsit választékosabban fogalmazni, ha már a korodra (ami nem érdem csak állapot!) ilyen rátarti vagy!
Nézzük reálisan, kiírod, hogy korodbélit keresel, ok. És mégis milyet?
Legyen megértő, szexi, adonisz, istentudja még milyen.
Na erről beszélek, kislány.
nah, nem csak én vagyok kiborulva xd-től? remek.
csak nézek ijedten, hogy most ez mi...
a pasik nem normálisak amúgy, kérdező.
Te legalább társkeresőn vagy, de az miért van, hogy fb-on jelölgetnek?? ugyanezért, idióták. Az a hitük, hogy minél több helyen bepróbálkozzanak, hátha...
nem öreg amúgy egy 53 éves sem úgy általában.
De a kérdezőnek kapcsolatra az...ő annak érzi őket. Ezen nem kell fennakadni, idegennek érzi ezt és kész. Én tudom, mit érez, átestem ilyenen.
Finomabban is lehet fogalmazni, de nem kell őket komolyan venni. Én értem, hogy te a saját korosztályoddal szeretnél, engem is a saját korosztályom vonz 30 évesen, erre keresett már meg 20 év körüli vagy fiatalabb srác is, hogy ő az "idősebb nőket" keresi, a saját korosztályomból meg látod, szép számmal keresik a te korosztályodat.
Egyébként ismerek egy párt, akiknél jól működik a kapcsolat generációnyi különbséggel is (a pasi javára), de azért nem ez az általános.
Kedves noren, tökre örülök, hogy tudod, én miket írtam ki. Végülis semmit sem találtál el, de hagyjuk is, neked van igazad... Nagyfiú! :D
De tessék, egy részlet az adatlapomból: Ehelyett van humor, őszinteség, vonzalom, hosszú, tartalmas beszélgetések, jó séták, éjszakai csillagnézések, koncerteken bulizás, otthon kettesben punnyadás..
Csak hogy esetleg belásd, nem vagyok tipikus pcsa, amilyennek elképzelsz.
Ja, és különben soha nem kerestem adoniszt, azokat is szépen elhajtom. Nekem egy belül tartalmas férfi kell, akivel vonzódunk egymáshoz. Így tudnám röviden kifejteni. :) És ez nem lehet egy 30 éves, mivel az már öreg nekem, és nem vonzó.
És igaza van az egyik válaszolónak, ha látok egy 30-as férfit, nem gondolom öregnek. De kapcsolati szempontból bizony nagyon is öreg.
Értem hogy mi a gondja a kérdezőnek #15-ös! Hogy zaklatják és pipa ezért meg is értem!
De a stilusa az katasztrofális!
Értem én, hogy katasztrofális, de most lett elegem ebből az előbb. Bennem van annyi, hogy mindenkinek válaszolok társkeresőn, veszem a fáradságot rá, miközben ők annyira nem képesek, hogy felfogják, hogy max 25 év.
És mikor rákérdezek... Ő látta, hogy max 25, de gondolta miért ne.
Na ne... És akkor legyen ne katasztrofális a stílusom, mikor erről írok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!