Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 éves férfiak! Összejönnétek egy 17 éves lánnyal?
Ha ismernétek, kedvelnétek, jól kijönnétek vele és a lány érett lenne (tényleg,nem csak azt mondaná)?
Vagy nagyon zavarna a korkülönbség?
16 éves lány létemre válaszolok.
Koromnak megfelelő szinten vagyok (remélem, nem lejjebb), és nem akarok több lenni.
Szerintem az egész egyénfüggő... Van ismerősöm, 17 éves, de szerintem (!) nincs még azon az érettségi szinten. Van egy 13 éves, sok tapasztalattal a kora ellenére. 20 éves barátja van, nagyon jól megvannak.
Ez az egész életkor akkor baromság néha! Nem mindig látjuk a valóságot. Nem lehet mindenkire általánosítani, h 25 évesen karriert épít, egyedül él stb.
Valaki 16 évesen gyűjt.. Több százezer forintot jogsira, vizsgákra a saját kezével, nyáron, délben, a tűző napon hosszú gatyában, pólóban, cipőben... Egész nyáron 8.30-21-ig, kétórás szünettel, szabadnap pedig szombat délután és vasárnap. Nem mindenki, csak néhányat.
A kérdésre válaszolva, 18 évesen összejönnék már max. 10 évvel idősebbel, de emberfüggő!
Először is köszönöm a válaszokat.
De mivel sose voltam olyan, hogy eltűrtem volna mindent, amit hozzám vágtak, szeretnélek megkérni titeket, hogy ne általánosítsatok! Igen, tudom, hogy ez a korosztály, amibe én is beletartozok eléggé el van cseszve, és utálom, hogy az összes fiatalt egy kalap alá veszik, miszerint mindegyik éretlen és ostoba, egyetlen céljuk a bulizás és nem érdekli őket, hogy később milyen életük lesz. Minden korosztályban vannak kivételek! Gondolom ti is annak tartjátok magatokat a sajátotokban...
Igazából nem tartozok nektek magyarázattal, és tudom, hogy lesznek olyanok, akik ebbe is bele fognak kötni, de leírtam, én, hogy gondolom.
Amit a 19-es leírt, annak nagy része igaz (habár ebből nekem az jött le, hogy neked milyen szar az életed és csak egy szóban válaszoltál a kérdésre) de én arról igazán nem tehetek, hogy 17 éves vagyok! Felőlem azt szédítesz, akit akarsz, ti, férfiak ezt nagyon élvezitek, de ha egy nő csinálja ezt veletek, utána meg otthagy, akkor azt mindenféle r*b*ncnak leszóljátok...
Azt szeretném még megjegyezni, hogy nem(!) ismerkedési célból írtam ki ezt a kérdést, hanem azért, mert van egy bizonyos srác, és ezért vagyok kíváncsi, hogy az ő korosztályának mi a véleménye erről.
Le a kalappal 19-es hsz-a előtt!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!