Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, összejönnétek ileosto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek ileostomás lánnyal?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki műtenek, és kapok zacsit. Gusztustalannak tartom, ti hogy vagytok ezzel?
2015. júl. 25. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha ezen kívül rendben vagy, nekem nem lenne gondom vele.

23/F

2015. júl. 25. 17:37
 2/14 Interferencia ***** válasza:
Nem ez az első ilyen kérdés, csak ismételni tudom magam: nyilván nem a legideálisabb eset, de ha amúgy minden klappol, egyáltalán nem lenne kizáró ok.
2015. júl. 25. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:

dehogy jönnék.

amúgy mi az az ilesotomostás?

2015. júl. 25. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem a legtöbb ember így nem is tudja, mi ez. Részleteznéd kicsit, mivel jár? Gondolom, valami betegség vagy rendellenesség.
2015. júl. 25. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:

-.-"

Tessék: a sztóma szó jelentése nyílás vagy szájadék, amelyet sebészeti beavatkozással, mesterségesen hoznak létre a hasfalon, hogy a bélsár a beteg szervezetéből a külvilágba (egy zsákba) távozni tudjon. Elsősorban olyan betegségek esetén alkalmazzák, amikor a széklet normális úton, a végbélen keresztül nem tud távozni. A sztóma lehet átmeneti és végleges megoldás is.

2015. júl. 25. 18:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Rá gugliztam...

Hát, ezzel együtt kell élni, nem biztos, ha az elején kiderül, akarnék vele lenni. De nem hinném, hogy az ilyen dolgokkal kezdi az ismerkedést. Ha meg akkor derül ki, amikor már megszerettem, lehet akármilyen baja, szeretni fogom mindig. Tudom hogy hülyeség, hogy előre tudva nem, de másképp áll hozzá az ember, ha nem szerelmes.

2015. júl. 25. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:

apunak is van, anyu nem zavarta el a háztól.

gusztustalan vagy sem, ha muszáj, akkor muszáj.

2015. júl. 25. 18:56
 8/14 A kérdező kommentje:

És akkor így hogy ismerkedjek? Még a találkozó előtt mondjam, hogy van?

20 éves vagyok különben.

Keressetek rá, a bél egy része ki van vezetve a hasfalon, és ott egy zacskóba gyűlik a széklet. Szagtalan, csak akkor érezni, ha cserélem majd.

Állítólag ruhán keresztül nem látszik a zacsi..

2015. júl. 25. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Hm, hát, ha az elején elmondod, az biztos, hogy nem fogod olyan emberre pazarolni az idődet, aki nem fogadja el. Hogy hol ismerkedj? Ugyan úgy akárhol, mint bárki más, mert te sem vagy kevesebb náluk, hogy be legyél korlátolva helyekre.

Rengeteg embernek van elképesztően sokféle betegsége, ez sem különb azoknál. Ha te nem csinálsz belőle problémát és kergetsz el embereket miatta, meg fogod találni a párod.

23/F

2015. júl. 25. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék veled tolakodó lenni, de én szívesen megismernélek. Akár végleges nálad ez a zacskó, akár nem.

Nekem is van egészségügyi gondom ami másnak fura lehet, de nem érdekel.

Ha gondolod írj :)

24/F

2015. júl. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!