Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, összejönnétek ileosto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek ileostomás lánnyal?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki műtenek, és kapok zacsit. Gusztustalannak tartom, ti hogy vagytok ezzel?
2015. júl. 25. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem tudom mi volt ez,de így leírva még félnék is tőled.
2015. júl. 25. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális pasinak nem ez számít.
2015. júl. 25. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Normális rendszeres étkezéssel, úgymond lehet befolyásolni a széklet ürülésének idejét. Tehát 1-2 órára lehet mellőzni a zsákot is. Annak ellenére, hogy sokaknak undorító, főleg ha látják a nyílást. Ugyanis aki nincs hozzászokva az ilyen látványokhoz, annak undorító lehet hogy a bél kivan fordítva és oda van varrva. Hogy ott ürüljön a bélsár. Mivel Ápoló vagyok ezért nem zavarna.
2015. júl. 25. 23:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is kiírtam ezzel kapcsolatban egy kérdést nemrég.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Szerintem fogsz találni olyat, akit nem zavar. Semmiképp ne ezzel kezdd az ismerkedést, és ne is az első randin jelentsd be. Hagyd, hogy előbb megismerjenek rendesen, a személyiségedet is. De ne várj a bejelentéssel az első szexig.

2015. júl. 26. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!