Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek olyan lánnyal, akinek van néhány pattanása?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 11:13
1/15 anonim válasza:
Simán, szeretem nyomkodni őket :D
2/15 A kérdező kommentje:
Fúj😝
2015. szept. 3. 11:14
3/15 anonim válasza:
pattanás??? esélytelen...inkább AIDS vagy rák mint pár pattanás...
egyéb buta kérdés?
22F
4/15 anonim válasza:
Hát előbb meg kéne számolni, mert nekem a 6 már nem fér bele...
(facepalm)
5/15 anonim válasza:
Még a kérdés is undorító. Ha maga a lány tetszik és meg fog benne valami, miért ne jönne vele össze az ember?
Csak azért mert van egy két pattanása?
Széép.
6/15 anonim válasza:
Igen.
De olyannal nem, aki hülye kérdéseket tesz ki.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó, oké megértettem :D
2015. szept. 3. 11:18
8/15 anonim válasza:
Nem, mert nekem olyan az arcom, mint a babapopsi :D Ilyen hülye kérdést....:D Majd úgyis kinövi, nekem pár éve még a seggemen is volt pattanás, mostanra meg már teljesen elmúlt az a korszak :D
9/15 anonim válasza:
Én megértelek, csajszi, de egy idő után ez már másodrendűvé válik. Engem régen gúnyoltak meg megszóltak a pattanásaim miatt, még a saját nagymamám is (akit amúgy rajtakaptam egyszer, hogy a sajátjait nyomkodta a tükörben, de azért engem folyton piszkált), aztán felnőttek között már nincs emiatt gond, az ember felnő és tudomásul veszi, hogy az élet (kellemetlen) velejárója kisebb-nagyobb mértékben.
10/15 A kérdező kommentje:
Hát de mikor, basszus?? 21 éves vagyok :/
2015. szept. 3. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!