Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 éves férfiak! Összejönnétek egy 17 éves lánnyal?
Ha ismernétek, kedvelnétek, jól kijönnétek vele és a lány érett lenne (tényleg,nem csak azt mondaná)?
Vagy nagyon zavarna a korkülönbség?
Nem jönnék össze. Nekem elvárás, hogy nagyjából egy életszakaszban legyünk. Ez később már nagyobb korkülönbség esetén is könnyebben teljesül, de ilyen fiatal korban még nem. Mögöttem az alapképzés, mesterképzés, most pedig dolgozok, nem sok közös örömöm-bánatom lenne valakivel, akinek még az érettségi is odébb van.
24F
Én 17 vagyok, és nem egyszer próbálkozott már be nálam 25 és 30 között lévő férfi. Állításuk szerint a külsőm mellett leginkább az eszem volt az ami megfogta őket, tényleg elvileg érettebb és intelligensebb vagyok a korombelieknél. Pedig külsőre nem, általában 15 évesnek szoktak nézni, ami nyilván nem zavar, idősebb koromban azért elég remek érzés lesz.
(amúgy nem jöttem össze velük természetesen, 23 fölé nem megyek, nekik már mások a szándékaik mint nekem, 17 évesen.)
"Állításuk szerint a külsőm mellett leginkább az eszem volt az ami megfogta őket, tényleg elvileg érettebb és intelligensebb vagyok a korombelieknél."
Ebből is látszik, mennyire éretlen és könnyen befolyásolható vagy, a pasik az orrodnál fogva vezetnek az ilyen dumákkal úgy, hogy észre se veszed, mert totál elhiszed minden szavuk :) csak úgy megsúgom halkan, ugyanezeket a dumákat nyomatják minden csajnál, akiknek be akarnak jutni a bugyijába.
Nem.
17 évesen még a legjobb esetben is csak negyedéves középiskolás, bár ennyi idősen a jellemző a 3. osztály. Na most, egy iskolás gyereknek milyen tapasztalatai vannak az életről? Hányszor ült izzadt homlokkal hónap végén az asztalnál mindenféle csekkek fölött azon agyalva, hogyan is fogja ezeket mind befizetni úgy, hogy azért enni is tudjon valamit? Hányszor szólt be neki a lusta gyökér főnökre, hogy be kéne menni vasárnap is, mindezt úgy, hogy nem mondhat nemet, mert akkor repül?
Ennyi idősen még gyerek az ember, nem ismer felelősséget, de ha ismerni is, akkor se vállalja, a szülei tartják el, ilyetén módon pedig fogalma sincs az önfenntartásról és jó eséllyel annyi élettapasztalata sincs, mint egy naposcsibének. Ellenben egy 24-25 éves férfi az élete legnehezebb szakaszában van, dolgoznia kell az elismerésért, közben pedig nem panaszkodhat, mert még híre meg, hogy nyavalygós és senki nem fogja alkalmazni, ez pedig olyan szinten beedzi őket, hogy olyan igényeik lesznek, amit egy kislány nem tud teljesíteni. Őszintén, egy 17 éves lány mit tud nyújtani egy 25 éves férfinak a testén kívül? Lelkileg és szellemileg jóval fejletlenebb, sokkal kevesebb élettapasztalata van és jó eséllyel hozzá sincs szokva ahhoz az életmódhoz, amit az a férfi él.
Erről az "érettebb" dumáról meg annyit, hogy rengeteg lányt meg lehet etetni pár olyan kijelentéssel, amiben az ő hatalmas érettsége és bölcsessége előtt adózunk, a kis naivak meg benyelik tokkal-vonóval, aztán meg szépen terpesztenek. Ez így van, én is voltam olyan undorító, hogy ezzel hülyítettem őket, aztán miután kiéltem velük magam szépen angolosan tovább álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!