Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 éves férfiak! Összejönnétek egy 17 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha ismernétek, kedvelnétek, jól kijönnétek vele és a lány érett lenne (tényleg,nem csak azt mondaná)?
Vagy nagyon zavarna a korkülönbség?
2015. okt. 18. 21:57
1/28 anonim válasza:
én nem, egy 25 éves férfi és egy 17 éves lány nincsenek egy szinten, már bocs ha ezzel megsértelek.
2/28 anonim válasza:
Persze,ti tinipic.ák mind érettek vagytok...olyannyira,hogy a veletek egyidős fiúk úgy általában labdába sem rúghatnak.-.-
4/28 anonim válasza:
Én össze, mert nem elvárás, hogy "egy szinten legyünk", vagy azonos életszakaszban. Ha jól kijövünk és kölcsönös a vonzalom, simán!
24/F
5/28 anonim válasza:
Egy rakás 17 éves lány hangoztatja magáról, hogy érettebb a koránál, de nekem nem ez a tapasztalatom. :/ Nem tudom, ha tényleg kivételes eset, akkor minden gond nélkül, de ahhoz előtte már ismernem kellene régebbről.
6/28 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :)
2-es, tévedsz, nagyon is örülnék, ha egy velem közel egykorú tetszene, de sajnos nem erről van szó :/
2015. okt. 18. 22:03
7/28 anonim válasza:
És csodálkoznak a lányok meg hordják el 20 év alatti srácokat, hogy mekkora szerencsétlen banda, hogy nincs barátnőjük meg ilyenek. Itt a válaszotok a kérdésedben.
8/28 anonim válasza:
Igen, össze. Nekem is 8 évvel fiatalabb a barátnőm és egy éve boldog párkapcsolatban élünk
26/F
9/28 anonim válasza:
Igen, és nem zavarna egyáltalán a korkülönbség, ha komolyra fordul a dolog az az 1-2 év úgyis nagyon hamar eltelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!