Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számíthatok hosszú idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok hosszú idő után a nők terén, ilyen pasiként?

Figyelt kérdés

8 évig kapcsolatban voltam. Most újra elkezdtem ismerkedni. Tisztában vagyok a jó és rossz tulajdonságaimmal. Humoros, okos, kedves, aranyos férfi vagyok. Viszont elég kövér és alacsony sajnos emiatt nincs önbizalmam és határozatlan vagyok. Úgy gondolom vannak olyan jó tulajdonságaim ami miatt, csinosabb nőt tudnék szerezni

Milyenek a mai nők? Ugye ne kell majd nagyon visszautasításokkal szembesülnöm, meg sikertelen randikra számítanom, mert a visszautasítást nem bírom

2015. okt. 15. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ sajnos, hogy mivel foglalkozol, hány éves vagy, mennyi pénzed van meg, hogy mit keresel..

Az aranyos az nem menő mostanság.

2015. okt. 15. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:
1. 30 éves vagyok és Tescóban pénztáros vagyok
2015. okt. 15. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Pedig mivel a nok nagyresze anyagias eleg sok visszautasitasra Kell szamitanod, jobb ha felkeszulsz ra. Ha neten ismerkedsz dikert ird be,hogy hogy nezel ki es csak olyan noknek irj akikbek bejonnek a mackos pasik.

18/L

2015. okt. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!