Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok hosszú idő után a nők terén, ilyen pasiként?
8 évig kapcsolatban voltam. Most újra elkezdtem ismerkedni. Tisztában vagyok a jó és rossz tulajdonságaimmal. Humoros, okos, kedves, aranyos férfi vagyok. Viszont elég kövér és alacsony sajnos emiatt nincs önbizalmam és határozatlan vagyok. Úgy gondolom vannak olyan jó tulajdonságaim ami miatt, csinosabb nőt tudnék szerezni
Milyenek a mai nők? Ugye ne kell majd nagyon visszautasításokkal szembesülnöm, meg sikertelen randikra számítanom, mert a visszautasítást nem bírom
Attól függ sajnos, hogy mivel foglalkozol, hány éves vagy, mennyi pénzed van meg, hogy mit keresel..
Az aranyos az nem menő mostanság.
Pedig mivel a nok nagyresze anyagias eleg sok visszautasitasra Kell szamitanod, jobb ha felkeszulsz ra. Ha neten ismerkedsz dikert ird be,hogy hogy nezel ki es csak olyan noknek irj akikbek bejonnek a mackos pasik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!