Egy torokmandula műtét milyen hosszú? Mire számíthatók?
Hát múltkor végigvárhattam egyet, helyi érzéstelenítésben 10-15 perc volt. A hangok nem voltak bizalomgerjesztőek, azt le kell szögeznem. Altatásban valószínűleg picit hosszabb ideig tart, plusz mindig benne van a pakliban, hogy valami komplikáció tovább bonyolítja a helyzetet és akkor több idő.
Plusz előtte vizsgálat meg betegfelvétel, az ember meg nem szívesen vár műtét előtt még néhány órát a váróban, de mit lehet tenni. Utána lábadozásra is számolj néhány hetet, de gondolom ezt a részét tudod. Ja és mindenképp moss előtte hajat, mert utána nem lehet jó darabig, meg szerezz száraz sampont, jól jön majd.
Sajnos csak ennyit tudok segíteni, mert én más okból jártam az osztályon, de ha rákeresel, teljes fórumok vannak a tapasztalatokkal, ott minden lehetséges infót megtudsz és esetleg valaki pont a te orvosodnál járt.
De ne aggódj, tényleg rutin műtét, túl leszel rajta és el is felejtheted. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!