Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hosszú távú hasmenés mitől lehet?

Hosszú távú hasmenés mitől lehet?

Figyelt kérdés
Körülbelül két-három hete majdnem mindennap megy a hasam, de csak napi egyszer aztán veszek be rá gyógyszer és elmúlik. Nem értem mitől lehet.
2014. aug. 22. 23:20
 1/4 anonim válasza:

Ilyen velem is fordult már elő. Lehetséges, hogy kissé komolyabb vírus, ha továbbra sem múlik el, fordulj vele orvoshoz!

Viszont két kérdésem lenne: Milyen gyógyszert szedsz rá? És milyen az étrended?

2014. aug. 22. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Inmodiumot az étrendem pedig változatos, nincs előre megtervezett étrendem.
2014. aug. 22. 23:34
 3/4 anonim válasza:

Tehát nem vagy diétán, értem. Ez esetben nem tudni mi áll a háttérben, a legvalószínűbb a vírus, de megesküdni nem mernék rá. Mindenesetre, ha továbbra sem változik a helyzet, orvoshoz menj el, és ami a legfontosabb: sok folyadékkal pótold a vízveszteséget!

(És még plusz két kérdés: Beteg nem vagy,ugye? Az aktív szenet próbáltad már? )

2014. aug. 22. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti nem LELKI BETERSÉG MERT NEM LÉTEZIK NYUGI. Lehet idegesség tudatalatti vagy tudatos konkrét dolog miatt,lisztérzékenység,más intolerancia vagy érzékenység,immuniológia,belgyógyászati dolgok.
2014. szept. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!