Mi okozhatja és meddig tarthat még a hasmenés?
Első két nap lázam, illetve hőemelkedésem volt felváltva, hasmenés szintén, plusz izületi fájdalmak, gyengeség.
Tegnap reggel óta csak hasmenés van. Régebbről maradt itthon egy Bolus Adstringens nevű vény nélkül kapható szer melyet orvos ajánlott hasonló gyomorpanaszokra. Gyakorlatilag első naptól kezdve elkezdtem szedni, de nagy javulást nem hozott érzésem szerint. Tekintve hogy 4. Nap kezdődik mit lehetne tennem a gyógyulás érdekében? Mitől lehet ez az egész?
Amit összefüggésbe tudnék hozni ezzel a dologgal, hogy sikerült ennem rég felbontott kekszet és tortilla chips-et, illetve utaztam egy autóban bekapcsolt klímával, aminek ritkán szokott menni a klímája.
Meddig tarthat még?
Elég keveset ettem az elmúlt napokban. Kekszeket, burgonyát, ilyesmi ételeket.msok folyadékot.
De a láz mint írtam elmúlt...akkor gyógyuló félben vagyok, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!