Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg le vagyok maradva?
Lassan 24 évesen még nem volt kapcsolatom. A korombeliek lassan házasodnak, de minimum komoly kapcsolatban élnek. Semmit nem tudok gyakorlatilag felmutatni, még csak randira se szoktak hívni. Tényleg nagyon le vagyok maradva? Mert én úgy érzem. Hol kéne most tartanom? Ritka, hogy valaki ilyen helyzetben van?
(Karrier területén sem állok sajnos jobban, mivel egy eléggé hosszú képzésre járok, így jó, ha 30 éves koromra sikerül felzárkóznom.)
Az a lány, akit én keresek, nem a testével akar sikereket elérni, így nem is öltözik "dögösen", mert nem akar többnek látszani annál, mint ami. A másik meg az, hogy inkább elolvas egy könyvet ahelyett, hogy kocsmába vagy diszkóba menjen.
Kedves első, magyarul az introvertáltak d/göljenek meg? :D Attól, hogy valaki nem szeret koktélozni meg flörtölni, még nem ijedős szürke kisegér aki várja a sült galambot, csak lehet ezek a dolgok untatják, meg úgy leszívják, hogy utána elköltözne inkább egy lakatlan szigetre.
Amúgy nem tudom hányan vannak így, de 23 évesen nekem is csak két kapcsolatom volt, azok is évekkel ezelőtt. Igaz én most nem is akarok. Az osztálytásaimnál meg valahol már a 3. gyerek jön. Valószínáleg a kisebbséghez tartozunk, de ne azzal törődj, hogy mások hogy élnek meg mit csinálnak. Az az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!