Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy értem le vagyok maradva. Mit kéne tennem?
A hasonló korú ismerőseim lassacskán férjhez mennek, némelyik már terhes, nekem meg még kapcsolatom sem volt. Engem senki nem akar. Ha belegondolok ebbe, nagyon elkeseredek... Mit kellene tennem? Én miért vagyok ennyire selejt?
(Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, csak a kérdésemre valami választ.)
és ezt mi honnan tudjuk?
azt se tudjuk milyen ember vagy, hogy nézel ki, miket csinálsz...
Talán lejjebb adni az igényeidet :)
Én férfiként vagyok lemaradva, 28 vagyok, de még soha sem jött össze egy randi sem, pedig sokat próbálkozom, de túl ocsmány vagyok ahhoz, hogy egy nő is szóba álljon velem.
Hány éves vagy?
Csak, mert én ugyanezt élem át 18(!) évesen, ami kész vicc... :)
Miért baj, ha te nem rohansz mások után? Az élet nem egy verseny. Aki elsőként ér célba, az is veszít, csak valami mást.
Fogadd el, mást nem tudsz tenni.
Meg kell békélni a tudattal, hogy azokat az évek, melyek az emberek 95%-ának a legszebb éveket jelentik (neked pedig elvileg életed legjobb 1/3-át) eseménytelenül elpazarolódtak...
Mit kéne tenni? Nagyon jó kérdés, de erre senki se tudja a választ. Nem ismerünk, emiatt gőzünk sincs, hogy min kellene/lehetne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!