Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiвдszottυl le vagyok maradva!?
Figyelt kérdés
Még soha nem jott szóba se h smároljak, nincs barátnőm, bulizni se járok soha, részeg se voltam még (ez kicsit se érdekel), meg még találkozni is alig találkoztam lányokkal mert az iskolába sincs lány!!
15/F 10.o
2014. nov. 29. 21:50
1/3 anonim válasza:
15 évesen? Most hülyéskedsz? Mi a francról maradtál volna le? Vannak barátaid? Haverjaid? Egyiknek sincs lány baráti társasága? Legyen már egy kis fantáziád!
2/3 anonim válasza:
Ha most elcsap egy meteor és megmurdélsz akkor bizony lemaradtál.
3/3 anonim válasza:
Találkozni azért találkozhatnál lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!