Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesek! Ti hogy érzitek, a szerelmi életetekben a korosztályotokhoz képest le vagytok maradva, vagy pont ott tartatok, ahol kell? Miért?
Én valahol 14 éves szinten állok az ismerkedésben 25 évesen, már óvodás koromban is társalgási problémákkal küszködtem, szerintem a rossz szociális környezet és a mindenkori otthoni feszült légkör lehet az oka hogy így alakult.
25/F
Le vagyok teljesen maradva mindenről kb.Még csók de még barátnő sem volt igazán az életemben az a helyzet. :/
A miértje nagyon bonyolult,de főként a lányok/nők irreális elvárásai miatt vagyok a legnagyobb bajban,mivel nem "helyesnek" születtem...
23/F
Érdekes kérdés:) Bizonyos szempontból pont ott/előrébb tartok, bizonyos szempontból meg le vagyok maradva.
Összesen két kapcsolatom volt, az első 3 évig tartott, a jelenlegi pedig 6 éve tart. Szóval itt vagyok lassan 24 évesen, és akár kilátásban is lehet egy esküvő, aztán pár év múlva a gyerek is.
Viszont mivel 14-15 éves korom óta folyamatosan párkapcsolatban vagyok, nekem kimaradtak a rövid próbálkozások. Csúnyán fogalmazva: "nem éltem ki magam".
Levagyok maradva
Idág 3 alkalommal szexeltem 25f éves létemre, és tavaly volt az első.
Barátnőm sosem volt, és úgy esélyt sem látok rá, mivel ennyi idős koromíg senkit sem érdekeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!