Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira azt érzem hogy le vagyok maradva. Jogosan?
Dehoy vagy lemaradva!!!!
Én is 15 vagyok, 2 hónappal a szülinapom előtt csókolóztam először ami viszonylag későnek számít manapság, de szerintem ezzel nincs semmi gond.
Ne parázz ezen, nincs veled gond.:) Mostanában sok helyzetben lez kellemetlen szerintem, de később majd meglátod hogy milyen jól döntöttél hogy nem herdáltad el a szüzességed.
Ez valami verseny szerinted?????
Én 21 éves vagyok, de még nem csókolóztam és szűz vagyok. De szerintem nem vagyok lemaradva, a saját tempómban közlekedek, ha így tetszik.
Köszi szépen! Most már azért lenyugodtam, és tisztábban látom a dolgokat. Nem vagyok lemaradva semmivel, és nem mintha ki lenne írva a homlokomra hogy szűz vagyok-e vagy sem stb. Ezekről az intim dolgokról elég ha én tudok, vagy azok akikben megbízok, és ezek a személyek, ha igazán jó barátok nem ez alapján alkotnak rólam véleményt és nem fognak ezzel kínos helyzetbe hozni vagy szekálni. Amúgy ez tényleg elgondolkodtató, hogyha annyira zavarna hogy "még mindig" szűz vagyok, akkor akár megd*gathatnám magam akár egy buliban is egy idegennel...de nyilván ilyet egy normális ember nem csinál, hanem vár szépen az igazira :)
ezt muszáj volt leírnom, hogy ne feledjem el, mi a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!