Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira azt érzem hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira azt érzem hogy le vagyok maradva. Jogosan?

Figyelt kérdés
Az egyik jó barátnőm ma mondta, hogy elvesztette a szüzességét. Ezen nem kicsit lepődtem meg, mivel azzal a fiúval most jöttek össze 1 hete se. (de már régebb óta ismeri) Én meg még csak nemrég csókolóztam először, és nem is mostanában terveztem hogy elveszítem. Egyidősek vagyunk a barátnőmmel, bár ő fél évvel idősebb nálam, most lesz 16. Kérdezem én, hogy ettől felesleges ráparáznom? Ugye nem vagyok lemaradva semmivel és ez nem ciki? mert eddig én úgy gondoltam hogy ezzel bőven ráérek még, de ez most kicsit lesokkolt engem..
2014. júl. 14. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Jézusom....
2014. júl. 14. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Anyám borogass.
2014. júl. 14. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehoy vagy lemaradva!!!!

Én is 15 vagyok, 2 hónappal a szülinapom előtt csókolóztam először ami viszonylag későnek számít manapság, de szerintem ezzel nincs semmi gond.

Ne parázz ezen, nincs veled gond.:) Mostanában sok helyzetben lez kellemetlen szerintem, de később majd meglátod hogy milyen jól döntöttél hogy nem herdáltad el a szüzességed.

2014. júl. 14. 15:36
 4/8 A kérdező kommentje:
ebből nem sokat értek
2014. júl. 14. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
az előző válaszom az első két kommentelőnek szólt. Az utolsónak köszönöm:) Amúgy nem hiszem hogy olyan kellemetlen lenne, mert a barátnőim közül tudtommal csak ő vesztette el még
2014. júl. 14. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez valami verseny szerinted?????

Én 21 éves vagyok, de még nem csókolóztam és szűz vagyok. De szerintem nem vagyok lemaradva, a saját tempómban közlekedek, ha így tetszik.

2014. júl. 14. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen csókolóztam először. De jobban is tettem, hogy érettebb fejjel mentem bele. Nem érzem sem korainak, se későnek. Én akkor álltam rá készen. Három évig voltunk együtt.
2014. júl. 14. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Most már azért lenyugodtam, és tisztábban látom a dolgokat. Nem vagyok lemaradva semmivel, és nem mintha ki lenne írva a homlokomra hogy szűz vagyok-e vagy sem stb. Ezekről az intim dolgokról elég ha én tudok, vagy azok akikben megbízok, és ezek a személyek, ha igazán jó barátok nem ez alapján alkotnak rólam véleményt és nem fognak ezzel kínos helyzetbe hozni vagy szekálni. Amúgy ez tényleg elgondolkodtató, hogyha annyira zavarna hogy "még mindig" szűz vagyok, akkor akár megd*gathatnám magam akár egy buliban is egy idegennel...de nyilván ilyet egy normális ember nem csinál, hanem vár szépen az igazira :)

ezt muszáj volt leírnom, hogy ne feledjem el, mi a fontos!

2014. júl. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!