Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne bocsánatot kérnem a sráctól, vagy jogosan akadtam ki?
Beszélgetek már pár hónapja neten egy sráccal, de még sosem találkoztunk. Elmondása szerint tetszem neki és engem szeretne, hogy a barátnője legyek. Egyetemista a fiú, úgyhogy tudom, hogy elfoglalt a tanulás miatt (mérnöki szak), de akkor is, hogy lehet az, hogy néha egy hétre is akár eltűnik pl most a vizsgák miatt, de sokszor más dolog sokkal fontosabb neki, minthogy végre találkoznánk. Elmondtam erről a véleményem, hogy ha tényleg olyan fontos lennék neki, akkor még a nagy tanulás közepette is lehetne pár perce rám, miért hanyagol el napokra.
A találkozó mindkettőnk miatt nem jött még össze, de most mindketten már szabadok vagyunk, nincs suli és annyira nagyon messze nem lakunk egymástól. Mondtam neki, hogy inkább elmegyek én az ő városába, mert ott legalább van "hely" találkozni, meg az jobb város, stb.. Azt hittem, hogy akár jövőhéten talizhatnánk is már, ( nekem a héten egy vizsgára kell tanulnom), de ő június végére mondott egy dátumot, amikor én pont elmegyek nyaralni, és még szinte ő volt megsértődve, hogy miért pont akkor megyek.. Én is kicsit kiakadtam, hogy ha már szabad és még sosem találkoztunk, hogy nem érne rá hamarabb. Erre nem válaszolt, aztán hülyeséget vágtam a fejéhez, amit már bánok, azóta nem is írt.
Párszor már eljátszottam ezt, hogy valami hülyesége miatt kiborultam, és totális hülyeségeket vágtam a fejéhez. Mindig bocsánatot kértem tőle akkor, mert nem bírom ki, hogy ne beszéljek vele, most is már hiányzik. Nekem kellene bocsánatot kérnem, amiért 'enyhén szólva' elküldtem a francba? Vagy inkább teljesen hanyagoljam a fiút, mert nem megbízható alak? 18/L 22/f
E hónap végéig minden suliban lezárulnak a vizsgák. Bírd ki!
Majd ha te is egyetemre kerülsz rájössz mi az a vizsgaidőszak. Azt meg te tudod, h érdemes-e megvárni őt, míg letudja a vizsgákat.
Első vagyok, ezt direkt nem hoztam szóba...
Ne kérj tőle bocsánatot. Ő is hisztizik annyit amennyit te, pl. azon, h te akkor mész nyaralni amikor ő épp ráér. Na ne szórakozzunk már. Ne kérj bocsánatot, és ha nem keres téged akkor lapát. Nem te udvarolsz neki remélem?!!!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!