Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem hogy így le vagyok maradva 18 évesen. Más is?
Szinte minden normálisan kinéző lány akivel megismerkedem már nem szűz de legalább volt vagy 2 kapcsolata és smárolt az ismerősei felével,még a leginkább csendesnek tűnőek is.
Nincs bajom vele,csak nekem normális kapcsolatom sem volt,sose csókolóztam,se semmi,pedig nem nézek ki rosszul csak csendes vagyok.
Ilyenkor rámtör egy rossz érzés amikor az aranyos kis csendes lányról is kiderül hogy több fiúhaverjával smárolt,volt 2 barátja meg most egy 3. fiúhoz járkál át.
Én annyira le vagyok maradva tőlük..
Más is van így?
18/F
ugyanígy vagyok ezzel, csak egy évvel idősebb vagyok már, mint te. de szerintem ez nem a mi hibánk. későn érő típusok vagyunk, sok kortársunk pedig már-már beteges gyakorisággal váltogatja a partnerét.
csak nyugalom, szerintem ne szégyelljük magunkat emiatt, majd eljön a mi időnk is.
Ez a mai világ! :( hisz körbe kell csak nézni! Itt az érdemel tiszteletet aki 13-14 évessen még szüz es a tanulásra öszpontosit!
L.16
én is úgymond le vagyok maradva, de nem zavar
azért van így mert én nem akartam csak úgy bárkivel összejönni
egyáltalán nem szégyenlem és ha vki csak azért mert ilyen téren tapasztalatlan vagyok kevesebbre tart, hát legyen
amúgy 17 éves lány vagyok
5ös voltam
Aki a kicseszett privátokat írja az nem tud olvasni?
18/F!!!
FIÚ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!