Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellem magam, mit tegyek?
Első!
De legalább van valami sztorija.:D
Hát ez egy hatalmas nagy baklövés volt, és ha belegondolnék, hogy az én húgom csinál ilyet az én párommal akit mindennél jobban szeretek (szintén 4 éve vagyunk együtt) biztos, hogy soha többé nem állnék szóba vele. (Testvér vagy nem testvér, nézzetek hülyének, de tényleg nem. Pont azért ne csináljon ilyet, mert testvér) Bár ha a fiú ilyeneket csinál, már azzal is hatalmas baj van.
Rendbehozni határozottan nem tudod, de a legegyenesebb dolog, ha elmondjátok neki.
Fúúúú de nem bírom ezeket a megcsalásos dolgokat, egyszerűen nem értem hogyan lehet ilyet tenni. Ha valakinek más kell mint a párja, előbb szakítson már basszus, legyen annyira gerinces.
Neked is csak gratulálni tudok, már bocsi. Ha tetszik a srác kérd meg hogy szakítson a tesódra és utána mássz rá mert az még nem olyan gáz. (Az is éppen eléggé, de remélem azért érzed a különbséget)
Kamu éjjel. Hajdú Péterrel. jobb mint a
Fizbi
Hallgatni erről egy életen át elég nehéz lesz főleg hogy ezzel valószínűleg nincs vége. Mond el a testvérednek hogy mi történt, ne hagyd hogy ilyen szeméttel éljen együtt. Ha veled megtette akkor lehet hogy megtette vagy megteszi majd mással is.
A legjobb dolog amivel segítheted a testvéred boldogságát az ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!