Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg le vagyok maradva?
Lassan 24 évesen még nem volt kapcsolatom. A korombeliek lassan házasodnak, de minimum komoly kapcsolatban élnek. Semmit nem tudok gyakorlatilag felmutatni, még csak randira se szoktak hívni. Tényleg nagyon le vagyok maradva? Mert én úgy érzem. Hol kéne most tartanom? Ritka, hogy valaki ilyen helyzetben van?
(Karrier területén sem állok sajnos jobban, mivel egy eléggé hosszú képzésre járok, így jó, ha 30 éves koromra sikerül felzárkóznom.)
Azért mi nők sem várjuk, hogy a szánkba repüljön a sült galamb.. Tenni is kell azért, hogy észrevegyenek, felfigyeljenek ránk.
Ha elmegyek szórakozni, koktélozni, kocsmázni, és akarok valamit, akkor flörtölök. Úgy viselkedem, mint aki nem egy szürke rémült kisegér, hanem mint egy belevaló, dögös csaj. ÉS félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy azt sugárzom magamból, hogy mindenkinek szétteszem a lábamat.
Ha ülök a sarokban, magamba fordulva, akkor meg nem csodálkozom ha senki felém se néz.
Szerintem az online társkeresés nem is olyan rossz dolog, kipróbálhatnád. Ott a férfiak úgyis mindenkire ráírnak aki csak szóba jöhet nálunk. Minden 1-2 hétre jutna egy új randi.
Szóval én azt javaslom, hogy regisztrálj pár helyre, csinálj egy megnyerő képet aztán, végül is ennyi... :D
Olyan ember nyilvánvalóan nem is kellene, aki nem mer odajönni, esetleg később megállás nélkül féltékenykedne. :)
Milyen "dögös" csajok taszítanak? Elég gyorsan körbeírtad magadban a karaktert, pedig fogalmad nincs róla, hogy én milyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!