Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lenne a baj?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden a lényeget leírni,szóval egy 23éves átlagos srác vagyok,szüleimmel élek dolgozom.Nem vagyok túl pörgős partyarc féle,tehát a minden hétvégén ivás és buli a haverokkal már nem igazán megy úgy érzem ezt az időszakot már kiéltem,jobban szeretek inkább összeülni a haverokkal mint sem nagy bulikba menni pár havonta szoktunk csak.Nem túl izgalmasak a hétköznapjaim,két műszakban dolgozok így szinte időm is alig van megcsinál az itthoni teendőket stb hétvégente szoktunk valamit csinálni de azt se mindig.Egy ideje egyedülálló vagyok és egyre jobban érzem hogy hiányzik valaki...aki ott van ha hazaérek ránézek és tudom hogy van értelme ennek az egésznek...Szerintetek van esélyem egy hasonló kaliberű lányt találni? vagy ennyi idősen tényleg még buli pia csajozás/pasizás és komoly kapcsolatot ne is reméljek?lehet kissé én vagyok befásult de nekem egy együtt töltött este,esetleg valami program kettesben többet jelent egy bulinál,de így elég unalmas vagyok és kinek lenne szüksége ilyen pasira...Van más is így esetleg?mit tudtok tanácsolni?2015. okt. 11. 01:15
2/4 A kérdező kommentje:
Az... :)
2015. okt. 11. 01:43
4/4 anonim válasza:
Tényleg aranyos vagy! :)
Teljesen egyetértek veled. Szerintem sem kell feltétlenül nagy bulikba járni, hogy jól érezze magát az ember. :)
Az is jó, hogy így gondolkozol, ilyen fiatalon. :) Pedig a legtöbb srácnak a bulik meg a csajok játszanak központi szerepet.
Ja és attól, hogy ezeket gondolod még egyátalán nem vagy unalmas szerintem. Jó persze, csak a saját nevemben tudok beszélni. De akkor is. :)
Én lányként is úgy gondolom, hogy egy együtt töltött este vagy közös program sokkal többet ér. :)
Szóval fel a fejjel. És találni fogsz egy megfelelő lányt! :) Aki majd örülni fog neki, hogy így gondolkozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!