Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy javítsak magamon, ha nem látom magam kívülről, így nem tudom mi a baj velem, más pedig soha nem mondja meg?
Nézz bele a tükörbe. Duci vagy? Fogy le. Sovány vagy? Eddz. Rendezetlen a hajad? Vágass egy jó sérót. Pattanásaid vannak? Szalicilos alkohol a patikából. Nekem minden lehozta. Legyél igényes, járj jobb ruhákban.
DE! Túl nagy változásban ne reménykedj, talán egy kicsit jobban fogod érezni magad a bôrödben, de ne várj csodát. Én a fentieket mind megtettem, és annyit értem el vele, hogy nem undorodnak tôlem a lányok, nem néznek gyökérnek, hanem friendzone-ba tesznek. Ilyen az élet. Gëci.
A férfiaknak? Ez nem így van :D a férfiak 80%-ának a külsô csak egy bizonyos szintig fontos. Legyen átlagos, ne legyen kövér, nagyjából ennyi. A többi a belsôn múlik. Ez nálam is így van.
A lányoknak viszont olyan elképesztô elvárásaik vannak külsôleg, amit egy átlagosnak (nem csúnyának) született férfi, sohasem fog tudni teljesíteni, edzhet akármennyit, öltözhet akárgogy, vágathatja a haját akármilyenre. Egyedül a pénz kompenzálja talán valamennyire, de azért is csak ribäncokat kapsz, nem szerelmet.
Szar ez a világ, én mondom.
"Egyedül a pénz kompenzálja talán valamennyire, de azért is csak ribäncokat kapsz, nem szerelmet. "
Ez a mondat megmagyarázza, hogy az itteni pasik, akik szerint a nőket pénzzel lehet megszerezni, igazából kikre hajtanak...
A külsőn kívül nem egy-két dolog van, amit láthatsz még az emberen, azon nem segít a tükörbenézés, meg a fodrász, meg a ruha. Ha ezeket nem mondja meg senki, akkor esélytelen, hogy javítson magán az ember.
Az a plusz, ami kell ahhoz, hogy két ember között kapcsolat alakuljon ki, vagy megvan két ember között vagy nincs, és nagyon egyedi, nem lehet rágyúrni. Ha alapvetően nincs veled baj, vagyis ilyen visszajelzéseket kapsz, az azt jelenti, hogy nincsenek olyan nagy gondok, amikbe nagyon bele kellene vagy lehetne nyúlni, és előbb-utóbb találsz olyat, akivel meglesz ez a plusz, és nem biztos, hogy valaha is meg fogod tudni magyarázni, miért pont vele van meg, és másokkal miért nem volt.
Én annyit tanácsolnék, hogy ne görcsölj rá a társkeresésre.
mit vársz másoktól...mondják a szemedbe hogy: túl kicsi a farkad, és büdös vagy?...az emberek többsége nehezen kritizál, mivel ez társadalmilag nem elfogadott, plusz a legtöbb aki kritikát kér nem is bírja a kritikát...
vedd videóra magad, és nézd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!