Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e sok éves múlttal igazán boldog párokat? Miben látszik kívülről, hogy ők valóban nagyon jó kapcsolatban vannak?
Ismerek, 14 eve vannak egyutt:
Tarsasagban mindig egymas fenekeben lognak, de legalabbis 5-10 perc utan mar keresik egymast a tekintetukkel
- meg most is a becenevukon szolitjak egymast (pl. Nyuszika)
- nevetnek egymas szavain (nem gunyosan, hanem poenokon)
- kezenfogva kozlekednek
Hát, mi lassan 15 éve vagyunk együtt és az első leírása alapján boldogok vagyunk 😊. Ami alapjaiban igaz, de elég sok konfliktus van. De úgy érzem, hogy mindennel együtt sem tudom elképzelni, hogy ne ő legyen a párom.
37N, 42F
Nagyszüleim...
Van veszeedés néha, de egymás nélkül nem egészek. És ez látszik rajtuk. :)
Mi 11ève vagyunk együtt, mondjuk mi nagyon is jól elvagyunk külön külön is sohasem voltam a màsik fenekèben lógó típus...
Az hogy làtszik-e rajtunk nem tudom,de az biztos hogy harmónikusabbnak nem is èrezhetnèm a kapcsolatot.
Sohasem veszekedtünk mèg, mindent megbeszèlünk, a fèrjem a legjobb baràtom is...
en ugy gondolom hogy aki kivulrol mutassa a masiknak direkt is, azok nem igazan boldogok otthon a negy fal kozott...
nemtudom miben rejlik ez. de pl ismerek olyan parokat akik amikor autoban ulnek (ott ulok veluk) ossze zordulnek, esbeulunk egy kavezoba hirtelen mosolyognak egymasra, mutassak a baratoknak es kulvilagnak milyen boldogok en meg nem birok eszhez terni elobb egy cirkusz aztan kiszallnak autobol es minden happy... fura egy vilagban elunk
Kívülről nézve a gesztusokon, nézésen, és az egymáshoz intézett szavakból lehet megállapítani, hogy valakiknél milyen a kapcsolat.
De sajnos én úgy tapasztaltam, hogy vannak olyan párok akik nagyon jól tudják leplezni a boldogtalanságukat. Mások előtt nyalják-falják egymást, nagyon kedvesek és figyelmesek a másikkal, de amint bezárják maguk mögött az ajtót egymás torkának esnek. Persze ez az állapot hosszútávon nem működik, mert előbb utóbb kibukik a dolog, de ha ritkán találkoznak másokkal akkor könnyű eltitkolni a bajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!