Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban pszichés problémája van (milyen? ) az olyan 45-50 éves férfiaknak, akik 19-23 éves lányokkal vannak kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:36
1/7 anonim válasza:
Psziches problema akkor van ha egyenrangú partnernek tekintik. Illetve ha azert vannak veluk mert kapuzarasi panik van..
2/7 RRR válasza:
inkább szeretik a friss "husit":DDD
4/7 anonim válasza:
Bammeg egy 45 éves férfinek ugyan úgy áll a farka, mint egy 20 évesnek.
Másrészt attól, h 45 éves az nem azt jelenti, h akkor a feszes mellekről, seggekről áttér a szottyadt, lógó stílusra...
Teljesen normális és egészséges, hogy felizgatja őket egy feszes popó!
5/7 anonim válasza:
a pszichológiában életközépi válság néven ismeretes ez a magatartás
6/7 anonim válasza:
Igen, lehet életközép válság, de ez nem biztos.
Magától is érdeklődhet fiatalabb lányok után.
Ezek közül az egyik sem pszichés probléma szerintem.
7/7 anonim válasza:
Én kettő ilyen párt ismerek, nagyon boldogok. Mondjuk nem 19 éves lányok, 22 és 23.
Én úgy látom, ez egy nagyon jó korkülönbség.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!