Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e sok éves múlttal igazán boldog párokat? Miben látszik kívülről, hogy ők valóban nagyon jó kapcsolatban vannak?
Igen - türelem, nagylelkűség, alkalmazkodás, "elnézés" a mindennapokban + lojalitás
Ez így talán nem hangzik valami "romantikusan", de mindennek a mozgatórugója az összetartozásnak az az érzése, ami nem múlt el:)
Első vagyok: látom, van, aki kicsit magára vette a válaszomat :)
EGYÁLTALÁN NEM MONDTAM, hogy csak az boldog, akire ez a felsorolás igaz! A kérdező kérdezte, hogy miből látom az általam ismert boldog páron, hogy boldogok, én pedig leírtam. Senknek nem kell ebben a saját boldogságát keresni.
Igen. Szerintem abból látni, ahogy egymással viselkednek, ahogy egymásra néznek, egyszerűen érezni.
Ugyanígy azt is látni, ha valaki túloz, hazudik vagy színlel.
Nálunk ilyen a férjem unokatestvérének a házassága. Kb. 15. éve házasok. Imádom az összhangot, ami közöttük van. Nem becézgetik egymást, a keresztnevén hívják a másikat, de olyan tisztelettel mondják ki egymás nevét,hogy nem lehet nem észrevenni. Érződik is,hogy nagyon tisztelik a másikat. Amikor beszélgetünk velük, és van valami sztori mondjuk a gyerekkel kapcsolatban, mindig belekerül a beszélgetésbe valahogy,hogy pl. milyen jó anya, az anya, és milyen jó apa az apa. Nem fényezik egymást, csak mivel ez a véleményük a másikról, akaratlanul is belekerül a beszélgetésbe. Elmerik mondani,hogy az ő életükben is van rengeteg gebasz, de együtt oldják meg. Mások hülyeségein pl. sosem veszekszenek. Egyiknek sincs túl egyszerű családja, de megfogadták,hogy a családok hibái miatt, ők egymást nem fogják bántani.
De mégis az egyik legjobb bizonyíték számomra, két évvel ezelőtt Szilveszterkor történt. Náluk Szilvesztereztünk, és miután már elvonultunk a szobánkba, szomjas lettem, így lementem vízért. Ők meg ott voltak a nappaliban a kanapén. A férjem unokatestvére belekucorodva a férje ölébe. Nagyon szépek voltak. Hozzáteszem baromi murisan néznek ki együtt, mert a feleség kb. 45 kg, a férj meg 140! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!