Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek-e sok éves múlttal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek-e sok éves múlttal igazán boldog párokat? Miben látszik kívülről, hogy ők valóban nagyon jó kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés
Az emberek nem láthatnak igazán bele mások mindennapjaiba, érzéseibe. Mégis milyen jelekből lehet azt többé-kevésbé nagy bizonyossággal állítani, hogy egy pár - már a lila köd elmúltával, tehát több éves kapcsolattal a háta mögött - nagyon boldog, nagyon jól vannak egymással? Ismertek ilyen párokat? Náluk ez a kívülállók felé miben jelentkezik?

2015. márc. 20. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Igen - türelem, nagylelkűség, alkalmazkodás, "elnézés" a mindennapokban + lojalitás

Ez így talán nem hangzik valami "romantikusan", de mindennek a mozgatórugója az összetartozásnak az az érzése, ami nem múlt el:)

2015. márc. 20. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok: látom, van, aki kicsit magára vette a válaszomat :)

EGYÁLTALÁN NEM MONDTAM, hogy csak az boldog, akire ez a felsorolás igaz! A kérdező kérdezte, hogy miből látom az általam ismert boldog páron, hogy boldogok, én pedig leírtam. Senknek nem kell ebben a saját boldogságát keresni.

2015. márc. 20. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szerintem abból látni, ahogy egymással viselkednek, ahogy egymásra néznek, egyszerűen érezni.

Ugyanígy azt is látni, ha valaki túloz, hazudik vagy színlel.

2015. márc. 20. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen a férjem unokatestvérének a házassága. Kb. 15. éve házasok. Imádom az összhangot, ami közöttük van. Nem becézgetik egymást, a keresztnevén hívják a másikat, de olyan tisztelettel mondják ki egymás nevét,hogy nem lehet nem észrevenni. Érződik is,hogy nagyon tisztelik a másikat. Amikor beszélgetünk velük, és van valami sztori mondjuk a gyerekkel kapcsolatban, mindig belekerül a beszélgetésbe valahogy,hogy pl. milyen jó anya, az anya, és milyen jó apa az apa. Nem fényezik egymást, csak mivel ez a véleményük a másikról, akaratlanul is belekerül a beszélgetésbe. Elmerik mondani,hogy az ő életükben is van rengeteg gebasz, de együtt oldják meg. Mások hülyeségein pl. sosem veszekszenek. Egyiknek sincs túl egyszerű családja, de megfogadták,hogy a családok hibái miatt, ők egymást nem fogják bántani.

De mégis az egyik legjobb bizonyíték számomra, két évvel ezelőtt Szilveszterkor történt. Náluk Szilvesztereztünk, és miután már elvonultunk a szobánkba, szomjas lettem, így lementem vízért. Ők meg ott voltak a nappaliban a kanapén. A férjem unokatestvére belekucorodva a férje ölébe. Nagyon szépek voltak. Hozzáteszem baromi murisan néznek ki együtt, mert a feleség kb. 45 kg, a férj meg 140! :)

2015. márc. 21. 06:35
 15/16 anonim ***** válasza:
A miénk 19 évig az volt, aztán jött a megvilágosodás.....!
2015. márc. 23. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó kifejtenèd?
2015. márc. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!