Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most ez mi? Tetszetős vagyok neki, de azért beszélgetni, barátkozni nem szeretne velem? 22l
Van egy srác. Csak látásból ismerem, köszönő viszonyban vagyunk.
Szokott nézni, ha egymás mellett megyünk el a szemembe néz mélyen, már ha előbb észrevesz valahol, rajtam tartja a szemét, ha pedig távolabb pillant meg, csak szerényen, kis komolyan odaköszön és lesüti a szemét. Ezenkívül közösségi oldalon lájkol majd mindig és kész.
Gondolom, hogy tetszem neki, de semmit sem akar, mert akkor valószínű rám írna már barátkozás céljából is, ugye?
A minap kirakott egy képet. Kommentelt valamit egy lány a képe alá. (látszólag HP típusú lány, csak egy ismerőse). Ő, a srác reagált rá, de szemétkedve, persze csak viccelt. Néztem, nem lájkolta egyik képét sem a csajnak, nekem majd mindet... Mégis neki simán beszólt, nekem meg nem ír semmit, sőt, mindig olyan kis komoly, megszeppent arcot vág és jól odaköszön. Mondjuk én is így viselkedem vele... Találkozunk---kicsit elbámulunk a másikon---nagy levegő---megyünk tovább.
Amúgy rendes srác. Nem kicsapongó. A jómadarakat (értsd: könnyen kapható csajok) nem részesíti előnyben, ahogy nekem feltűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!