Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Különbözö szexuális igényekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különbözö szexuális igényekkel van értelme belefogni?

Figyelt kérdés

A srác, akivel alakul valami, csak annyit tud, hogy már nem vagyok szüz, korábbi (nagyon is vállalható számú) kapcsolataimról semmit. Sajnos én nö létemre elég szexorientáltan vagyok bekötve. Neki ugyan voltak már kapcsolatai, de nem volt még senkivel. Furcsább, hogy nem is érdekli, eltereli a témát, max kisfiús zavart vált ki nála, de érdeklödést semmiképp.

Bár nem ismerem régóta, megkedveltem, és szerettem volna megpróbálni, de félek, hogy így a szexi fehérnemü készletem mehet a szekrény aljára.

Motiválhatóak a szüz srácok valahogy?

20N, 26F

2015. okt. 5. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Látott már ruha nélkül?
2015. okt. 5. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy zavarban van a témától nem jelenti feltétlenül azt, hogy a tiédtől különböznek az igényei, vagy hogy nem lesznek rá hatással a szexi fehérneműid. Valószínűleg csak fél, hogy lebőg előtted. Inkább biztasd, és finoman közelíts felé.
2015. okt. 5. 20:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem, de gyanítom, nem is szeretne, mert ha ilyesmi kerül szóba, azonnal témaváltás
2015. okt. 5. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez csak para,fel kell oldanod a gátlásait.Talán titkol előled valamit,lehet,hogy kicsi a szerszáma és ezt szégyenli a lányok előtt.Célozz rá,hogy neked nem számít a méret.
2015. okt. 5. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedvesen legyél rámenős, ne szólj be neki bunkón. Ha kitartó vagy akkor biztos összejön a dolog. Első alkalommal mindenki bénázik, ha leszólod cikized akkor biztos elmenekül.
2015. okt. 5. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak parázik, nem meri elhinni, hogy tényleg komolyan gondolod. Nincs ő ehhez hozzászokva!

Barátom nem volt éppen szűz, amikor összejöttünk, de egy barátnője volt csak előttem. Hát azért kellett neki egy-két hónap amíg eljutottunk az élvezhető szintre, de egy fél év után már jobb volt mint bármelyik exem (legalább is ugyanolyan jó, de értelemszerűen most ő tűnik jobbnak), nem panaszkodhatom rá. De kellett hozzá idő. Viszont a szűz / közel szűz srácok taníthatóbbak ilyen téren, mert ők még tudják, hogy nem értenek hozzá és ha kicsit segítesz nekik, akkor hinni fognak neked. Még nem alakult ki az a meggyőződés, hogy ők tudják, mi kell egy nőnek. Szóval ez ilyen biztosabb, a tapasztaltabb srácok dupla vagy semmi, vagy alapból is nagyon jó lesz vagy szenvedés lesz megértetni vele, hogy te mit szeretnél... (Közel) szűz sráccal nem túl sok tapasztalatom van, de .. hm. Eddigi nem reprezentatív statisztikáim szerint sokkal több közel-szűz pasival volt orgazmusom mint tapasztaltabbal.

2015. okt. 5. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy ha érezteted vele a vonzalmadat, nem lehet probléma, érezze hogy kívánod őt, nincs férfi (egészséges) aki ne kapna kedvet és ne indulna be. Ami pedig az ügyességét illeti, ha csak nem született őstehetség akkor az elején valószínűleg néha bénázni fog, de ahogy előttem is írták, ha türelmes vagy, bele fog jönni, lehet hogy annyira, még sok is lesz :)

A kérdés csak annyi, hogy kedveled/szereted e annyira, hogy ezt kivárd :)

2015. okt. 5. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt két dolog lehet.

Nagyon is érdekli, de van valami konkrét félelme a dologgal kapcsolatban, amit egyelőre nem mer elmondani Neked, mert fél, hogy szégyenben marad előtted, főleg hogy tapasztaltnak ismer.

És fél, hogy ez egy olyasmi neki, ami miatt elutasíthatod testileg.

Vigyázz, mert erre a kapcsolat is rámehet, ha nem meri elmondani!

Pl. itt rengeteg topic van, hogy azt hiszik a fiúk, hogy kicsi a péniszük, és attól félnek, hogy egy nőt nem tudnának vele kielégíteni. És még rengeteg más tévhit kombinációja.

A másik, hogy tényleg nemigen érdekli a testiség, avval pedig sajnos nem tudsz mit kezdeni, az nem fog javulni, csak szenvedni fogsz mellette.

2015. okt. 5. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Zavarban van. Szerintem lepd meg :)
2015. okt. 5. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!