Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem túl vonzó nőknek hogy lesz párjuk?
Nekem jó sokáig nem volt párkapcsolatom, alapvetően két dolog miatt:
-túlsúly és tűrhető, de messze nem szép arc
-súlyos önbizalmi problémák (ennek nagy része nem kifejezetten a külsőmből jött, hanem abból, hogy a szüleim úgy lerombolták az önbecsülésemet, hogy elhittem, hogy engem nem szerethet senki - és ez azért nyilván kiült az arcomra, a tartásomra, pótcselekvéseim lettek, pl. körömrágás, szájrágás stb.)
Egészen 21 éves koromig még csak szexuális jelleggel sem célzott meg senki, aztán abból is a legjavát kaptam meg 2 évig (beazonosíthatatlan korú, fogatlan, börtöntetkós csöves, nagyapám korú bájolgó fazonok, drogos, éjjel a Deákon "udvarló" fazon, marokkói arab (akivel kommunikálni sem tudtunk, de azért menjek már el vele), 14 éves cigánytakony, 50+-os pohos kancigány... még komolyan az értelmi fogyatékos srác volt a legjobb)... nem mintha belementem volna egyéjszakásba bárkivel is, mert nem vagyok az a típus (nem ítélem el azt, aki igen, nem arról van szó).
Aztán kiderült, hogy egyetemen egy órán felfigyelt rám egy srác, csak akkor nem mert megszólítani, aztán kb. egy évre rá vhogy rám talált neten, és ezt jelnek vette. Na azóta ő a vőlegényem. Egyszerűen vannak emberek, akiknek nem a médiaideál nőtípus jön be. Neki pl. tetszett, hogy húsosabb vagyok... meg hát férfiból vn na, az egyik dolog, amit észrevett rajtam, az volt, hogy szép nagy melleim vannak... hát igen, a túlsúly előnyei, muhahaha :D... meg az, hogy amikor elkalandozott a figyelmem órán, akkor olyan cukin bambultam magam elé... na, azóta tudom, hogy elvileg cukin tudok kinézni a világból :D.
Eddig én sem tudtam elképzelni, hogy tetszem valakinek is, és őszintén szólva, a mai napig nem értem, mit eszik bennem, nem mintha bánnám... pl. kifejezetten tetszenek neki a sötét karikák a szemem alatt, vagy épp az, hogy a nem túl dús hajam alól néha kikandikál oldalt a fülem.
Igényekből nagyon nem kellett leadnom, max. az ilyen 12-13 éves korombeli tini ábrándozásból, hogy majd zenész legyen meg blablabla... de később már, főleg a kortársaim kapcsolatait nézve, elég volt nekem külsőre az, hogy magasabb legyen nálam (157 centinél nem nehéz magasabbnak lenni, és nagyon magas sarkú cipőket sem szoktam hordani), legyen idősebb nálam, legyen ápolt, és lehetőleg ne Sebeők János testalkat, se szumós, se izomtibi. A belső már fontosabb volt. És nekem ő így tökéletes (mondjuk ugyanígy vagyok vele, mint ő velem... ő azt nem érti, miért tetszenek nekem a homlokráncai, vagy hogy a nagylábujja közepén van egy anyajegy, de tetszik, és kész :D).
Addig, amíg ő nem jött képbe, mit tettem? Rendszeresen mozogtam (nem annyit, mint kéne, de nem chipset zabálva tespedtem a tv előtt egész végig), mellé mindig az alkatomhoz illően, csinosan öltözködtem, odafigyeltem a bőrápolásra, hajápolásra, megtanultam szépen sminkelni. A párom megtartása meg hát... igyekszem nem elpunnyadni a kapcsolatban, tehát tetszeni neki, programokat szervezni, hogy ne laposodjon el semmi, odafigyelek rá, nem váltam házisárkánnyá, nem követelőzöm... a többi meg simán annyi, hogy tényleg passzolunk, ugyanolyan a humorérzékünk, szellemileg is egy szinten vagyunk, hasonlóan gondolkodunk az élet főbb kérdéseiről.
En szerintem szarul festek :D 169cm magas, kicsit tulsulyos, batna haju, meregzold szemu lany vagyok. Azzal Lett barataom,hogy nem Minden napi a szemelyisegem es nem is a tipikus kislanyos. Szarkasztikus, csipkelodos es kegyetlenul oszinte vagyok. Nem igazan izgat ki mit gondol rolam es nem szerrtek segggeket nyalni, a celomert viszont ha Kell barkin attaposok. Nem vagyok egy kedves ember csak azokkal akik a zord leiras es kulso ellenere is hajlandok megismerni. A parom igy szeret engem, es ertekeli azt aki vagyok eppen ezert a kedveben jarok, szeretem, huseges vagyok hozza es hihetetlenul odaado meg kedves.
Szemelyiseggel lehet pasit fogni nem mini szoknyaval ;)
18/L
Az én párom nem topmodell, nem edz, hanem hastáncol, de nekem tetszik a hosszú haja és a mosolya. Egyszerre határozott, céltudatos, máskor meg olyan kislányosan félénk, kedves.
Hidd el, sokan vannak odakint, akik téged keresnek, minél több emberrel beszélgetsz, annál nagyobb eséllyel találod meg akit te keresel. Hajrá!
27F
ízlések és pofonok...
Kinek mi a nem vonzó, vagy épp vonzó..
Pl a férjemnek a rövid haj már kizáró..
A testverem a húsos nőket szereti, akik adnak magukra..
Ez csak példa.
Ugyanugy lesz, mint a szép (a legtöbb ember által szépnk tartott )nőknek
Egyébként nekem mindig akkor jött, amikor nem akaram...
A férjem is
2-szer elküldtem a fenébe...nem azért, mert nem tetszett, hanem mert elég bonyolult volt egy pasi nelkül is éppen az életem...
Egyébként szépnek mondott vagyok.. Bár ízlésk és pofonok, sztintem baromi átlagos vagyok így 28 évesen ( max fiatalabbnak nézek ki, van, hogy személyit kérnek egy sör miatt a Tescoban)
Pár univerzális tipp, ami még senkinek sem tett rosszat:
hozd ki a külsődből a legtöbbet (tök jó, hogy edzel), használj finom illatú parfümöt, öltözködj szépen nőiesen, húzd ki magad, vágass jó frizurát, picit sminkelhetsz is.
Aztán a legfontosabb: lássák rajtad, hogy van önbizalmad és elfogadod magad. :)
És végül ha fölkeltetted a pasi érdeklődését: legyél jó az ágyban és bevállalós. ;)
A nőknek mindig lesz párjuk,még ha nem is annyira vonzóaknak tűnhetnek mások szemében,mivel a férfiak valóban nem annyira felszínesek,mint a nők.
Azonban ha a nőket nézzük,ők meg csak is kizárólag a tökéletes külsővel és genetikával megáldottakkal állnak egyáltalán szóba...
Ja és nem,nem igaz hogy mindenki megtalálja a párját.Mármint nők közül lehet,hogy mindenki,de a férfiak között évről évre nő az a szám,akik egyedül maradnak az életükben...
Ez ilyen 20-30 ezer ember kb. az országban.
Nekem sem lesz soha barátnőm,és ezt tudom is sajnos.És hiába tettem én meg bármit,hiába jártam el sok helyre,hiába kezdeményeztem,hiába változtattam magamon sok dolgot,semmi eredménye nem lett ugyanúgy.Pedig sok évig próbáltam...
Ja és nem vagyok csúnya sem,átlagos kinézet bőven megvan,csak ez semmit nem számít.Szóba sem állnak velem a nők,levegőnek néznek...
24/F
Én pasi vagyok, elárulok egy titkot, sok pasinál előfordul, hogy barátságból lesz ragaszkodás, majd szerelem...
Legjobb lánybarátom nem egy szépség, lazák a fogai, mikor mosolyog kilátszik alul felül az ínye, vörhenyes, dagadt, bazi erős szörzete van, évekig próbálkozott nálam, de én cikinek tartottam volna összejönni vele...
mégis mióta bepasizott majd megesz a féltékenység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!