Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az hogy a nőknek nem egyforma az ízlésük?
Szerintem nem igaz, a mai nők egyféle típushoz vonzódnak a többihez egyszerűen nem tudnak és szerintem a legtöbbnek egyforma az ízlésük
Ki az aki ilyen pasikhoz tud vonzódni:
És ki aki ilyenhez?:
6. Kedves hatos te csak egy képet tettél fel :)
Ez a lány pedig szerintem nem átlagos, hanem kifejezetten elcsúnyítja az a bőrhiba ami rajta van.
ezeknek a pasinak( [link] a kis természetes pocakon kívül semmi nincs, Azért ez a kép kicsit inkább provokatív.
Nem tudom mi bajod van, az első összeállításban 5 olyan pasit is találtam, aki szimpatikus, a másikban meg csak photoshoppolt tipikus amerikai kockafejű modelleket és focistákat vágtál be, akik pont olyan mitikus lények, mint a magazinokban szereplő nők (és akiket csak 3 órán át sminkelnek és öltöztetnek egy fotózás előtt, aztán még 2 órát retusálják a képeiket...) Egyrészt, szerinted komolyan így néz ki a pasik fele? Mert akkor fel kell világosítsak, hogy nagyon nem, amúgy meg a középső sor jobb oldalán szereplő pasik is pont ugyanúgy néznek ki ingben, mint a másik összeállításban szereplők, szóval igazán nem azért fogják elhajtani őket, mert nincs kocka hasuk...
Nevetséges a kérdés, igaza van a 6os válaszolónak, össze lehetne állítani lányokból is ilyen kollázst és szembeállítani Yvonne Strahovski bikinis fotóival, de nem akarok senkit sem degradálni ilyenekkel. Mellé ha én azt mondom valakire, hogy olyan átlagosan csúnyácska, az még nem jelenti azt, hogy másnak nem tetszhet az az illető, ahogy gondolom okkal raktad be az összes srácot ide, közben többen is írták ide, hogy némelyik egész helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!