Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a nőknek az elérhetetlen pasi kell?
valaki irjon már példát, mert nem értem! Nekem már volt néhányszor, hogy valakire nyomultam, de aztán láttam hogy "lehetetlen" kategória, és hagytam. Soha, semmiből nem lett semmi.
Ezt én irtam ki, hasonló reagálások jöttek: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Nemrég egy ismerősöm büszkélkedett, hogy őt bizony 2 nő is megkereste amint leállt róluk, hogy dugni akarnának...
tehát, úgy akarják kihozni, hogy amint nem akarsz barátnőt, rögtön lesz!
Persze értem alapvetően a dolgot. Ha görcsösen rohansz a másik után, elhiszem, hogy taszitó. De én sosem úgy mentem adott XZ helyre, hogy "úúúú akkor fel kell szedjek valakit". Nem, én szórakozni megyek!
Akikkel összejöttem, azokkal simán mentek a dolgok. Láttam, hogy lehet nyomulni, közeledtem, és sikerült. Semmi "nem, most nem foglalkozom veled, mert én vagyok a pasi, nyomuljál te" taktikázás.
Illetve egy ellenpéldám van: félévig nyomultam rá, nem kellettem, talán még elege is volt belőlem. Lett barátja, és leszálltam róla. Majd ismét találkoztunk: messziről ő jött oda, nahát itt még nem is jártam fogok e ide járni blablabla lett belőle 1 órás beszélgetés. De akkorsem járunk (amúgy meg rossz a kapcsolatuk)
Vannak ilyen nők, de ennek oka van!
Jellemzően azok a nők vágynak elérhetetlen pasikra, akik valamiért nem tudnak valós kapcsolatban létezni, számukra nem opció a teljes értékű, kölcsönös kapcsolat.
Amikor az elérhetetlen pasira vágynak, akkor azzal ideológiát gyártanak a saját kapcsolatképtelenségük megindoklására: "akarnék én kapcsolatot, de tessék, nem lehetek azzal, akit szeretek..."
Én is voltam így, ismerős a helyzet. Utólag már látom, hogy én magam voltam az, aki félt egy szoros kapcsolattól, ezért epekedtem az elérhetetlen pasi után.
Most világosan látom a barátnőmön: ha egy elérhető pasi bukkan fel a színen, akkor azonnal szorongani kezd, és elszúrja már az ismerkedésnél. És közben epekedik egy nős pasi után, aki bár kedves vele, de egyértelműen nem akar tőle semmit. Évek óta ez megy... És a barátnőm "tiszta" pillanataiban nagyon is látja, hogy a korábbi párkapcsolati kudarcok miatt egyszerűen fél az újabb csalódástól, és az ideálhoz való ragaszkodással lényegében védi magát. Ha a pasi elérhetetlen, akkor nem lehet csalódni... önvédelem.
Egyszer sóvárogtam nagyon sokáig olyan ember után,aki gyakorlatilag le sem szart.Na,akkor megfogadtam,hogy többé nem leszek idióta.Azóta leszálltam a földre.
Viszont van ebben az ,,elérthetetlen vonzóbb" dologban valami,mert az én életemben is akad olyan pasi,akivel minél inkább nem foglalkozom,annál jobban ömleng.Holott én elég korrekten megmondtam neki,hogy nem érdekel.
"Mivel én konkrétan így szedem föl a csajokat, hogy játszom az elérhetetlent, és legtöbbször bejön"
ez kedves, de nekem még akkor sem jött be, ha a csaj tényleg rám volt kattanva :)
életemben EGYSZER volt ilyen, hogy valaki egyből rámkattant, csak nem tetszett nekem. Nem ronda, csak... nem. De minden jelet (önmagát is) tolt a pofámba, szó szerint. Én meg nem léptem.
Mert igy van...
Mikor gyakornokként kerültem egy céghez volt ott egy srác diákmunkán mindenben segített kérés nélkül olyan édes volt na és persze álmaim "hercege" mert pont olyan volt külsőre akire kislány korom óta vágytam. Nem voltam tùl kedves amolyan semmilyen inkább nem érdemelte meg a viselkedésem mert ő nagyon rendes volt, de annyira vonzott hogy ùgy éreztem ha ránézek kiolvassa a szememből igy kerültem a tekintetét is. Féltem már maga a szituáció megrémisztett h rátaláltam arra a pasira aki számomra tökéletes illetve nem mertem közeledni egyrészt a munkahely, gyakorlat miatt másrészt annyira jól nézett ki h el sem hittem h tetszek neki. Mikor hallottam h a haverjával beszéli h lemond rólam illetve attól a perctől levegőnek nézett akkor esett le h basszus ez a pasi tényleg akart engem, a személységem fogta meg ugy hogy még csak kelletni sem kellett magam nem nyomultam nem tetszelegtem. Majd annyira nyomasztott a dolog h elmondtam a haverjának hittem h segít, de csak azt értem el h kidumált a társaság és rólam meg azt mondta nem érdeklem meg válogatok, jah és egy barátnőm akinek áradoztam a pasiról rányomult majd vele kezdett flörtölni előttem. Rosszba is lettünk a pasival mert nagyon haragudtam rá, igaz már beláttam h én hibáztam, de ha ő tényleg akart volna tiszta szívéből talán sosem mondott vna le rólam. Azóta jóba vagyunk de mindig udvarol vki másnak engem meg észre se vesz mint nőt. Remélem el tudom felejteni, nem nyomulok lehet észre se veszi h akarom még vagy nagyon is tudja csak már tényleg nem érdeklem. Sokáig ugy hittem fél ùjra közeledni, de talán ennyire nem kell h naív legyek...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!