Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek igaz az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az hogy a nőknek nem egyforma az ízlésük?

Figyelt kérdés

Szerintem nem igaz, a mai nők egyféle típushoz vonzódnak a többihez egyszerűen nem tudnak és szerintem a legtöbbnek egyforma az ízlésük

Ki az aki ilyen pasikhoz tud vonzódni:

[link]

És ki aki ilyenhez?:

[link]

2015. szept. 30. 17:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Ennek úgy őszintén mi a fene értelme van?

Ízlések és pofonok, de úgy tűnik egyesek agyáig ez még mindig nem jutott el!

Van akinek a szemében vonzó a 90 kg-ós kövérkés férfi, van, aki undorodik tőle. Van, aki az izmosat utálja.

MINDEN EMBER EGYÉNI, EGYÉNI ÍZLÉSSEL!!

Fogjátok már fel végre! Ehhez nem kell felsőfokú végzettség! Vagy ilyen gyatra az IQ-tok esetleg?

2015. szept. 30. 18:14
 12/29 anonim ***** válasza:
6%

Igaza van a Kérdezőnek maximálisan,és sajnos csak a 2. képen lévőknek van egyáltalán esélyük a nőknél sajnos. :/

A nőknek pedig nem is kell sírniuk,mert bármikor találnak maguknak valakit,aki legalább foglalkozik velük,és dicséri őket,legyezi a hiúságukat stb.

Nekem átlagos férfiként esélyem sincsen egy nőnél sem... Nem is volt soha hogy legalább egyetlen esélyt kapjak egy nőtől is.Pedig nagyon hasonló a kinézetem az első képen lévőkével.Adok is magamra,a kinézetemre is,öltözködésre is stb.

De semmit nem számít,mert nem vagyok az a tipikus jó pasi,és így inkább kinevetnek,megaláznak...

24/F

2015. szept. 30. 18:36
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

" Igaza van a Kérdezőnek maximálisan,és sajnos csak a 2. képen lévőknek van egyáltalán esélyük a nőknél sajnos. :/ "

Akkor a barátomnak sem volt esélye nálam, és csak hallucinálom a létezését is? :) Neki aztán köze nincs a 2. képen lévőkhöz.

2015. szept. 30. 18:48
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez így baromság. Sem az első link, sem a második nem egy típus. Ők mind különböznek. Ráadásul az első linken is van jó képű és a másodikon is van kevésbé.

"Nem tudom mi bajod van, az első összeállításban 5 olyan pasit is találtam, aki szimpatikus, a másikban meg csak photoshoppolt tipikus amerikai kockafejű modelleket és focistákat vágtál be,"

Egyébként a másodiknál már az első is magyar. :D

24/F

2015. szept. 30. 18:50
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
ma 18:25 bizonyíték hiányában hazugságnak veszem az írásodat!
2015. szept. 30. 18:53
 16/29 anonim ***** válasza:
9%
Még az a jó,hogy itt minden csajnak,vagy minden csaj barátjának, alacsony, pocakos, vagy kopaszodó, esetleg szemüveges vékony barátja,vagy vőlegénye van, pedig az utcán nem igen látok ilyen párokat, ja de a 50-70 éves korig terjedő korosztályban, pedig megfordultam már egy ár helyen Borodban kezdtem, ott éltem, jártam Budapesten is, Kalocsán is, de ilyen jelenséggel sehol nem találkoztam. Érdekes :)
2015. szept. 30. 19:00
 17/29 anonim ***** válasza:
14%
*minden csaj barátnőjének
2015. szept. 30. 19:01
 18/29 anonim ***** válasza:
11%
pár helyen, Borsodban kezdtem. Írni sem tudok már, ez is a nők hibája. :)
2015. szept. 30. 19:02
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

A 9es válaszoló vagyok, és ha csak a középső sort nézem is mondhatom, hogy a két jobb szélső pasi egész helyes, egyébként az utolsó pasi, akiért oda-meg vissza voltam olyasmi testalkatú volt, mint a baloldali legszélső, de talán ennél macisabb alkata volt, és neki meg én nem jöttem be, mégse sírom tele az internetet, hogy minden pasi felszínes disznó...:D (Csak mondom.)

Amúgy mindnek normális még a testalkata, így azt mondom rá, hogy mind oké, az más kérdés, hogy több is 40es lehet a sorban, ami meg nagyon nem az én asztalom és ettől nem is tudok elvonatkoztatni.

2015. szept. 30. 19:09
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
A párom testalkatra a középső sor 4.-re hajaz és tökéletesen elégedett vagyok vele, nem vágyom másmilyenre. Sőt, imádom a kis pocakját, csalódott lennék, ha az nem lenne.
2015. szept. 30. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!