Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az hogy a nőknek nem egyforma az ízlésük?
Szerintem nem igaz, a mai nők egyféle típushoz vonzódnak a többihez egyszerűen nem tudnak és szerintem a legtöbbnek egyforma az ízlésük
Ki az aki ilyen pasikhoz tud vonzódni:
És ki aki ilyenhez?:
"A párom testalkatra a középső sor 4.-re hajaz és tökéletesen elégedett vagyok vele, nem vágyom másmilyenre. Sőt, imádom a kis pocakját, csalódott lennék, ha az nem lenne."
Ott már has van azért kicsit :) és semmi pocak
"Még az a jó,hogy itt minden csajnak,vagy minden csaj barátjának, alacsony, pocakos, vagy kopaszodó, esetleg szemüveges vékony barátja,vagy vőlegénye van"
Mindig jót nevetek, amikor valaki a vékonyságot és a szemüveget felhozza, mint szépséghibát, mikor ez még alig ad információt. Nekem simán lehet egy olyan pasi 10/10, aki vékony és szemüveges.
Illusztrálom pár képpel, hogy mennyire nem mond semmit az illetőről az, hogy vékony és szemüveges:
Nekem ők bejönnek:
[link] (bár ő nem vékony annyira)
[link] (csak normális ruha kéne :D)
Kevés jó képet találtam, náluk vékonyabb, kevésbé divatos srácok is tetszenek amúgy.
[link] ( ő is tökéletes lenne szemüvegben, sapka nélkül)
[link] (ő is 10/10 lenne nekem icipicit kevésbé belőtt hajjal + egyszerűbb öltözékben, pl. nem ilyen tapadós farmer + egy póló vagy betűrt ing)
[link] (ő is kicsit visszafogottabb hajjal lenne tökéletes)
Íme néhány vékony, szemüveges, divatozó hipster csávó, akire tuti százával ragadnak a nők (nekem nem tetszik ez a stílus, de ez mellékes):
[link] (tapadós farmer nélkül mondjuk egész jó lenne)
Szerintem ti a "vékony, szemüveges" alatt ezt értitek:
Nem tökmindegy, mit válaszolunk, ha te már úgyis eldöntötted magadban, hogy szerinted mi van?
Tudod, mit én külsőre a két képsor közötti köztes állapotra szavazok, mivel eddig olyan pasikkal volt dolgom, és az olyanok komolyan is vesznek, de nem csak a külseje érdekel egy pasinak, kirakatnak egy papírmaséfigura is elegendő...
Ilyen ostobaságot rég olvastam. Ha most ide linkelünk fotókat bombázó csajokról meg átlag lányokról akkor ugyanezt mondhatjuk: a pasiknak kivétel nélkül a szexi csajok mozgatják meg a fantáziájukat. Bezzeg a duci, szemüveges, pattanásos lány nem kell....
Ne érts félre, ez engem rohadtul nem zavar, de tiniként én is átéltem hogy mindenkinek a magas vékony barátnőim kellettek....úgyhogy a férfiak legalább olyan sekélyesek tudnak lenni mint a nők.
A jó hír az, hogy nem minden ember sekélyes. Mert azt is tudni kell hogy bár mindenkinek tetszenek a model alkatú emberek, a valóságban ritkán jönnénk össze ilyennel.
Mert amint elkezdesz velük beszélgetni kiderül, hogy belül az esetek nagy többségében semmi sincs. Mindig mindent megkapott a külseje miatt, és egy bájgúnár.
Tehát akinek esze van, mindkét nemnél az átlagosok között keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!